500 bodov za vymenovanie nového PIC Microcontroller knihu

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
Microcontroller projekty z modrej miestnosti. Projekty z modrej miestnosti s 16F a 18F micro. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Ahoj Blue Room, Som len zvedavý, aké slová by ste radi videli zahrnuté v názve? To by pomohlo niečo navrhnúť vhodnejšie. BTW, Blue Room je skratka pre čo? Ste EE?

Byť jednoduché pre čitateľa: "PIC Projekty Made Easy" Pozdravy

Vynikajúca zobrazenie tak ďaleko, len 4 dni odišiel a ja vybrať víťaza. Zapamätať pre dôvody autorského práva by mal byť výraz PIC sa vyhnúť.

Tu ďalší titul: Vstavané systémy dizajn od základu alebo užitočné aplikácie pomocou Mikrokontroléry alebo pri návrhu vstavaných systémov pomocou Mikrokontroléry Dúfam, že som vyhral :)

ehm .. ľúto, že to je z témy, ale aké sú použitie pre body zárobku iné ako sťahovanie veci?

Značnej miery len sťahovanie veci, ale ľudia sa zdajú, že chcú em.

Programovanie a prispôsobenie PIC Microcontroller (Tab Electronics) by Mykeem predkov (Paperback - Sep 25, 2007)

[Quote = eugenesiew] ehm .. ľúto, že to je z témy, ale aké sú použitie pre body zárobku iné ako sťahovanie veci? [/quote] Je to symbolické darček. Osobne som sa nezúčastnil, aby získali body, ale len aby videl Ak som schopný zvoliť titul pre knihu (to je self výzva).

Ahoj Blue Room, Vadilo by vám, odpovede na moje otázky v mojom príspevku?

Ten chlap sa nedal 500 bodov anyone.He je len s názvami knihy zadarmo

"PIC Projekty pre všetkých" ... Divu kniha ... Gook šťastie na ďalšiu úlohu ... Šťastné zimy ... S pozdravom, šteklenie ..

Nie sú stanovené žiadne pravidlá pre to, čo názov môže byť, budem udelí 500points December 16, ako termín je 15.. Jediné slovo, aby sa pokúsila vyhnúť, je vlastne PIC ako Microchip môže blokovať, že urobili pre knihu "Easy PIC'n", ale môže to byť preto, že zmeníte slovo PIC v názve.

pre záznam, nie som vysielania, aby získali body, ja som len vysielanie pre zábavu. tu je pár: ". Mikrokontroléry ... Lo Trek v Hi Tech" "Ak budete stavať to budú lietať \ n Úvod do Microcontrollers" zábava nie je to: D EDIT: len robil to v súlade a skutočne zmysluplné :)

hi, čo asi 1 - Modrá Embedded 2 - Príbehy Embedded s Blueroom 3 - Vstavané vnútri Blueroom 4 - Alone sú zakotvené v Blueroom 6 - Keď Vstavané Získať Blue 7 - Embedded na Blueroom 8 - PlayEmbedded 9 - Modrá Embedded aj dúfam, že to je dobrý? Vážený čo o 500pt + free edition z knihy

PIC s plánom Blueroom je kompletný s Blueroom C môže byť tiež nahradiť inými slovami, ako je ... obsiahly

Takže mnoho dobrých titulov, ťažko si vybrať, ale budem písať víťaza zajtra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back