500 bodov za vymenovanie nového PIC Microcontroller knihu

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
Nepoužívajte PIC nos, PIC projekt uvítací, môžem mať svoje body teraz: D Lefty

Ahoj, tu je zoznam kníh PIC súvisiacich, ktoré som študoval a našiel je užitočné. Úvod k programovaniu Microchip PIC v C Nigel Gardner Project mikrokontroléru PIC knihy Johna Iovine Mikrokontrolér PIC kniha Nebojsa Matic McGraw-Hill - Pic Robotics - Začiatočníci Sprievodca po Robotické Od John Iovine Begineers Sprievodca po Microchip PIC Nigel Gardener pozdravom

chalani, len chcem, aby bolo jasné. blueroomelectronics hľadá meno pre knihe, ktorú píše. : Cheers: tu som zase, len posilnenie môj príspevok počet: D

Jo, k zamysleniu. Je to titul Hľadám, budem sa snažiť písať viac informácií ako čas dovolí.

No dobre, takže hľadáte meno, bude dobre sa tešíme na knihy, takže keď bude zverejnený ... dobre z experiece s VIC by som odporučiť, PIC FOR FUN

Piknik v modrej miestnosti (najmä s pripojenie k sieti) Picante Cookbook vziať si PICaboo Nakladaný Projekty šťuka & Chips Spice 'n Span

Navrhovanie Embedded Systems s PIC zásadách Microcontrollers a aplikácií Tim Wilmshurst

Len heads up, Microchip vlastný PIC meno a nemám rád ľudí, ktorí ju využívajú na svojich knižných titulov. Jednoduché PIC'n musel zmeniť meno z tohto dôvodu.

Daffy Duck hovorí: "To je Despicable": D Tu je pár ďalších. "Mikrokontrolér Teória a prax na šnúrky." "Naučte Mikrokontrolér s ľahkosťou." "Pheriperals, prerušenie, a μControllers. Teória a prax."

Ahoj blueroomelectronics. : |: Arrow :: D Moje holé doska dorazil dnes. Myslel som, že to poslal, ale ja som v omyle. Odoslali ste to v rovnaký deň, kedy som vám svoju adresu. V túto chvíľu som otvoril balíček, váš desing je veľmi prehľadný, páči sa mi modré spájkovacia masku a potom vidím, že sieťotlač je veľmi explicitný. Vďaka za všetky Blueroomelectronics, teraz je čas nájsť niektoré časti a potom postaviť svoj Junebug. A neskôr robiť svoju plnú recenziu s fotkami. A názov vašej knihy by mala byť: "PIC s modrým designom"

Ahoj blueroomelectronics, Bolo pre vás titul, ktorý potrebujete, alebo čo ešte čakáš ďalších problémov? Vďaka

Nebude víťaz do 15.decembra 2007, to je, keď Súťaž končí. Budem preskúmať všetky správy a vyhlásiť víťaza potom.

Ok, chápem. @ Blueroomelectronics Bude kniha môže byť zadarmo alebo za obchodné purpuse? Ak áno, mohli by ste prosím, povedzte nám cenu svojej novej knihe a ako kúpiť kópiu knihy a Kit. Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back