500 bodov za vymenovanie nového PIC Microcontroller knihu

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
Chcel by som navrhnúť vám tieto dve knihy. 1) Springer - Quintessential PIC mikrokontrolérov Sid Katzen 2) Prepojenie PIC Martin Bates aj píšem sem jeho meno. Ak chcete potom PM ma. Ďakujem Blueroomelectronics pre vysielanie závit pre knihy.

Kde môžem stiahnuť ur knihu?? Mám záujem na tom ... Znie to naozaj dobre ....

Aj pýtal knihe tohto príspevku ... Názov tejto knihy "Projekty Bluebook"; Blueroomelectronics vybrať meno na súťaži a cenou prvý bol 500 bodov ... A záujem na tom knihe "Projekty Bluebook" ... Niekto pozná odkaz pre stiahnutie ... Vďaka ľudí ...

Návrh vstavaných systémov s mikrokontroléry PIC: Princípy a aplikácie

[Quote = vineethn] Projektovanie vstavaných systémov s mikrokontroléry PIC: princípy a aplikácie [/quote] vyhľadávania v Google .. alebo niektoré z eBook stránok je tiež k dispozícii v príspevkoch. Prosím pozrite správne, dostanete určite .. všetko najlepšie ..

Amityville PIC, 101 spôsobov, ako si PIC môže zabíjať ľudí a zvieratá s nadprirodzenú pomoc. (Používa 5 v dobe, tvoriť PentaPIC (tm) držať démonmi ..) Priemer! Som vyhral 3769 obrázky pre 127,23 dolár + expedície off eBay, čo teraz mám sakra robiť s nimi?

[Quote = Alan69] Amityville PIC, 101 spôsobov, ako váš PIC môže zabíjať ľudí a zvieratá s nadprirodzenú pomoc. (Používa 5 v dobe, tvoriť PentaPIC (tm) držať démonmi ..) Priemer! Som vyhral 3769 obrázky pre 127,23 dolár + expedície off eBay, čo teraz sakra budem robiť s nimi? [/Quote] Možno urobiť zaujímavú mozaiku tienidlo lampy, ospravedlňte ma, mozaikové (úsmev) ... Môžete uviesť odkaz na tejto uzavreté aukcie? Rád by som vidieť, že ...

[Quote = Mike, K8LH] [quote = Alan69] Amityville PIC, 101 spôsobov, ako váš PIC môže zabíjať ľudí a zvieratá s nadprirodzenú pomoc. (Používa 5 v dobe, tvoriť PentaPIC (tm) držať démonmi ..) Priemer! Som vyhral 3769 obrázky pre 127,23 dolár + expedície off eBay, čo teraz sakra budem robiť s nimi? [/Quote] Možno urobiť zaujímavú mozaiku tienidlo lampy, ospravedlňte ma, mozaikové (úsmev) ... Môžete uviesť odkaz na tejto uzavreté aukcie? Rád by som vidieť, že ... [/quote] Ah lol, mal som dať úvodzovky, že bol druhý návrh, pretože pomerne málo pics rúk atď zmien na eBay .. Vlastne keď som videl podobné, pretože niekedy jednoducho nie je veľa ľudí sa v daný večer, a nie veľa ponúkanie na veľkých množstvách. Pravdepodobne 5 alebo 10 K fotky na strane sám, ťažké prejsť sa dostať 900 c711s za 35 dolárov atď atď Mohol vždy predať späť off neskôr aspoň to, čo som zaplatil, a musí chytiť skutočné ponuky, keď príde okolo .. Neskôr, Alan

[Size = 5] Porozumenie [/size] [size = 6] PIC mikrokontrolérov [/size] [size = 5] pomocou Blueroom Smart súpravy [/size]

Obvykle chodím na www.gettextbooks.com pre všetky najlepšie riešenie kníh len typ knihy na meno, meno autora, alebo iné informácie. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] Niekedy bude Rezervovať Google s knihou meno vám všeobecný pocit obsahu vnútri.

"Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o zahradničení!" Koho zaujíma, či je to klamlivá reklama, bude predávať 10x toľko kópií a 30% sa to vziať späť, budete bohatí! :) Je to smutné, že ľudia sú hlúpi, ale asi pravda ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back