500 bodov za vymenovanie nového PIC Microcontroller knihu

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
Kniha bude zadarmo alebo platiť, ak si prajete, čo si môžete dovoliť.

[Quote = blueroomelectronics] Kniha bude zadarmo alebo platiť, ak si prajete, čo si môžete dovoliť. [/Quote] Ahoj znova, som nedostal to, čo hovoríte. Možno ste chcel povedať, že kniha je zadarmo. Nie je to? A Kit bude tiež zadarmo? Som veľmi interrested. Vďaka.

Kniha bude zadarmo alebo platiť, ak si prajete, čo si môžete dovoliť.
pekné, to je ako pásmo skupiny som videl v správach, vydal album, ale platiť, ako môžete. ďalšie TITLE:
Code:
 Peek do modrej. Mikrokontrolér Starter Guide

Zakotvený v Blueroom: μC Solutions v Blueroom: Vloženie mikročipu PIC: * Microchip PIC používa v kontexte * Plus popisné sub názov: Sprievodca k Microchip PIC apod

Myslím, že by ste mali pomenovať to praktický PIC Microcontroller knihu pre nechápavo

hi, čo asi 1 - Modrá Pic 2 - Pic & BlueRoom 3 - Pic S Blueroom 4 - Pic v akcii 5 - PIC Alone in Blueroom 6 - PIC sa Blue 7 - PIC na Blueroom 8 - PlayPic 9 - viď obr duše soooooo je to dobré?

[Quote = master_picengineer] [quote = blueroomelectronics] Kniha bude zadarmo alebo platiť, ak si prajete, čo si môžete dovoliť. [/Quote] Ahoj znova, som nedostal to, čo hovoríte. Možno ste chcel povedať, že kniha je zadarmo. Nie je to? A Kit bude tiež zadarmo? Som veľmi interrested. Vďaka. [/Quote] Kniha bude k dispozícii voľne na stiahnutie a bude považovaná za dokument (aktualizované, veľa prispievateľov) platba bude dobrovoľné a bude platiť po dobu, kedy trvá pre úpravy a správu takéhoto dokumentu. Zostavy nie sú zadarmo, ale sú lacné a pretože schémy sú zverejnené môžete ručne drôt vlastné. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach:. [/Color] [/size] [quote = picnoobie]
Kniha bude zadarmo alebo platiť, ak si prajete, čo si môžete dovoliť [/ quote ] pekné, to je ako pásmo skupiny som videl v správach, vydal album, ale platiť ako môžete.
Presne tak

navrhujem nasledovné titul pre týka vašej knihe "pic Force", buts101

len tak pre zábavu! "Entomológia a Mikrokontroléry" (jún bug)

PIC Vaša Designs ľahké pochopiť PIC designy Použitie Off-The-Shelf Modrý izba dosky [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] "ľahké pochopiť PIC designy Použitie Off- -Shelf Modrý izba Kits "," zábava pre embedded mikrokontrolérov Projekty "

Myslel som, že: PicTime: D hmmm, by Titul je hovoriť PIC ... Teraz mám na obrázku.

Chcem, aby sa Ultrazvukový parkovací asistenčný použitie mikrokontroléra. môže u pomôžte mi, aby môj projekt? CK: D

PIC Programovanie pre študentov PIC programovanie Unleased PIC programovanie projektov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back