Wimax nad Napríklad OPNET

Ahoj je tu niekto spolupracuje s viac ako WiMax OPNET môžem prispieť
Dobrý deň, pracujem s komunikačnými protokolmi WiMAX cez OPNET môžete mi poslať nejaké súbory o simuláciu mac spracovateľovi technológie WiMAX s OPNET ďakujem veľmi? moc [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 12:35 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 12:33! - -------- [/SIZE] [/COLOR]
Dobrý deň, pracujem s komunikačnými protokolmi WiMAX cez OPNET môžete pošlite mi všetky súbory o simuláciu mac spracovateľovi technológie WiMAX s OPNET? moc ďakujeme! môj e-mail: yanyan_2000@hotmail.com

Ahoj chalani, im snaží robiť videá kapacitu cez pevné WiMAX, či niekto môže zdieľať informácie s tým súvisiace? vďaka, naozaj potrebujete teraz e-mail: KLCK_88@hotmail.com ... díky moc

Navrhoval by som vám plz upload na nejaký server a odkazovať na adresu tejto diskusii, takže každý môže stiahnuť

Hy chlapci Sk! Potrebujem, aby simulovali VoIP v spoločnosti WiMAX nad OPNET pre rôzne zložité scenáre a I `m sa snaží tak ťažké nájsť niektoré užitočné príklady. Ak máte návody / manuály, budem veľmi vďačný. E-mail: george.carlan @ yahoo.com Vďaka!

Ahoj chalani! Snažím sa urobiť bod na bod spojenia s WiMAX antén. Potom chcem komunikovať ju s wifi sieti. V túto chvíľu som si postavil wifi sieť a všetko je v poriadku, ale mám problém s komunikačnými protokolmi WiMAX, pretože nemám tušenie, ako urobiť z miesta na miesto odkaz a keď potrebujem nejaké servery, alebo nie. Ak niekto mi môže pomôcť s niektorými konzultáciami o WiMAX budem vďační. Vďaka Môj email je: samuthorpe@yahoo.es

Ahoj, ja som pracoval na WiMax môjho projektu je zvýšiť kvalitu videa, ktorá prúdi cez siete WiMAX (Ja používam OPNET ako simulátore ). môže u pomôžte mi v simulácii, pretože som v trochu mätúci, v simulácii ... pretože nemám patričné ​​vedomosti o OPNET .. takže ak je to možné môže u pomôžte mi .. Ak chcete, aby mi pomohol a potom budem vysvetliť svoju predstavu o bližšie .. Vďaka :) [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 16:44 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 16:40 - --------- [/SIZE] [/COLOR] Ahoj, ja robím ten istý projekt, ale nepatrná variácie moja je mobilný WiMAX .. takže ak u dostal súvisiace informácie plz dopredu mi to plz plz moje aswell mail ID je: jyovalla@gmail.com ~ ~ HEAD = NNS vďaka

Potrebujem návod, ktorý mi pomohol navrhnúť scenára krok za krokom, som nový žiak na OPNET. sergio_racini (at) yahoo.com.ar, môžete mi prosím pošlite mi nejaké veci. ďakujem.

ahoj Ahoj, som študentom magisterského študijného programu na Národnej škole inžinierov Sfax v Tunisku zapísaný v Master 2. Pracujem na tému sietí WiMAX a keďže som začiatočník v tejto oblasti Potrebujem vašu pomoc, pokiaľ je to možné Môj plán projektu je, aby plánovací algoritmus (do vrstvy Mac) slúžiť päť frontu (PZP, BE, TR , NTR, eTPR) o Wimax siete. Mám nejakú otázku: Chcem robiť svoju simulačný algoritmus s OPNET 14,5 je to po prvýkrát za použitia OPNET.Can mi pomôcť v každom vec, ktorú chcem začleniť svoj kód a ako môžem urobiť simuláciu? môj mail je radiarourou@gamil.com

som urobil kľúčové cache procesu WiMAX v MATLAB. Ako môžem previesť v WiMAX s konektivity OPNET [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pridané o 07:52 ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 07:44 ---------- [/SIZE] [/COLOR] som urobil kľúčové cache procesu WiMAX v MATLAB. Ako môžem previesť v WiMAX s konektivity ID MAIL OPNET: aisveriya@yahoo.com ~ ~ V

plz daj mi príklad kódu pre simuláciu WiMax v OPNET modelár ... s tvrdou ruku preč stratégie ... robím svoju poslednú yr projekt WiMAX .. odpovedzte mi na arunbabusp@gmail.com

Hej medaziz, pracujem na WiMAX bude naozaj appretiate keby ste mi poslať svoje práce, môj e-mail: hrishikesh006@gamil.com . Ďakujem vám, hrishi [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 18:28 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 18:23 - --------- [/SIZE] [/COLOR] hej muž, ja som pracoval na WiMAX, takže keby ste mi poslať dokument bude naozaj oceniť, môj e-mail: hrishikesh006@gmail.com [ / email] vďaka, hrishi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back