Wimax nad Napríklad OPNET

Ahoj, ja ma nováčik v oblasti telekomunikácií sector.I ma taky zaujíma WiMAX na opnet.Plz pošlite mi podrobnosti anshulbansal22 (zavináč) gmail.com budem veľmi vďačný u

Ahoj, Iam robiť svoju dizertáciu v Wimax zabezpečenia. Mohol by pls u mňa vedie v simulácii WiMax siete v OPNET: cry:. Naozaj si toho vážim, či niekto mi môže pomôcť von. Vďaka MKKAZI

Ahoj, ja robím svoj projekt na zabezpečenie siete pre poslednú míľu bezdrôtového pripojenia. Snažím sa simulovať model siete WiMAX na OPNET. Som nový na to, a preto ja som je ťažké. Mohli by ste mi prosím pomôcť pri simulácii WiMax v OPNET. Vďaka Pavan [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, chcel by som mať nejaké veľmi jednoduché a základné scenáre pre WiMAX .. môže niekto pls zdieľať scenára so mnou .. môj email id je pavank.28 (zavináč) gmail.com Vďaka Pavan

Ahoj, som nováčik v OPNET a používať ho pre simuláciu mobilný WiMAX mám problém s výsledkami simulácie pomôžte mi niekto, prosím. . . Vďaka vopred pozdravom

Dobrý deň všetkým, som Software Engineer, Ale ja mám projekt, ktoré sa zaoberajú so sieťou Wimax, chcem vašu pomoc, aby mi povedal, ako si môžem vytvoriť jednoduchý WiMax siete v OPNET, budem ocenili, ak by niekto mi môže pomôcť vďaka v predstihu

Ahoj To je Rupesh robí projekt WiMAX a používanie OPNET ako sieťový simulátore. I m chýba teórie s tým súvisiace. Plz ak u mať akýkoľvek odkaz alebo dokument plz Napíš mi. Vďaka Moje e-id rupesh.jk @ gmail.com

Robím výskum na WiMax QOS. Chcem použiť OPNET. Môže mi niekto pošlite mi konfigurácie pomocou technológie WiMAX OPNET príklad a alebo materiály súvisiace s Wimax simulácia pomocou OPNET. Môj e-mail je zad10@hotmail.com ... ako ks

Prosím pošlite mi WiMAX OPNET modelu ak je k dispozícii a možno OPNET LTE modelu rovnako. Ďakujem mocobo2 (na) yahoo.com [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 02:22 PM ---------- Predchádzajúci príspevok bol v 01:56 PM ---------- [/SIZE] [/COLOR] Ahoj, ja som sa snaží simulovať WiMAX a LTE v OPNET a poskytnúť porovnanie. Som nový OPNET a ocenia, keď môžu dostať OPNET WiMax modelu a možno LTE modelu má byť použitý ako referencie. Ďakujem mocobo2 (at) yahoo.com

Ahoj, ja robím svoj posledný rok na projekt WiMAX pomocou OPNET a ja potrebujem pomoc, budem naozaj vďačný pre vás, ak tak urobíte. Vďaka

Ahoj Chalani vážne som potrebné tieto súbory čo najskôr. Robím poslednom ročníku projektu na QoS v WiMAX. Nemám predstavu o tom, OPNET a musím sa zoznámiť s tým, akonáhle budem môcť. Takže, prosím, či niekto môže poslať mi je, tak by som naozaj ocenil. MOJE EMILE ee787ee@gmail.com

Dobrý deň. robím ten istý projekt, tj simulatuion QoS v WiMax pomocou OPNET. Budem naozaj vďačný, na vás, či budete zdieľať dáta ani WiMax model na OPNET so mnou. Vďaka. môj e-mail, aseedi@gmail.com [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:09 ---------- Predchádzajúci príspevok bol o 11:06 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Dobrý deň. Ak máte OPNET WiMax model, potom láskavo zdieľať so mnou. Budem vďačný pre vás. Vďaka. môj email je aseedi@gmail.com

Potrebujem tento súbor. Môj email mohsaid11@yahoo.com ~ ~ HEAD = NNS vďaka

ahoj,, robím ten istý projekt príliš o QoS v WiMAX pomocou OPNET,, by u mňa taky podeliť?

ahoj robiť WiMax projekt OPNET modulur, takže keby ste mi odovzdal, že by bolo appreciatable

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back