Na pravej strane šírenia obdĺžnikov štýlov sú slová "bez zrkadla", čo je odkaz na voľné miesto zrkadla. Odkazy výš stránky boli vymazané v prípade katastrofy, ktorá nastala pred niekoľkými mesiacmi. Všeobecne možno povedať, že trvá 2-3 dni súboru sa dostať do zrkadla webu. Výhodou použitia mirror je, že to neznižuje celkové miesto.
Každý, kto má alebo môže nahrať tieto knihy: Základy pre elektronické testovanie Digital, Memory, a mixed-signal obvodov VLSI Michael L. Bushnell, Vishwani D. Agrawal ISBN: 0792379918
Zdravím všetkých odborníkov DFT, som vedel, že DFT a moja práca je na tom. Bude užitočné, keď u kníh, môžete nahrať / pdf / materiál na to. Vďaka vopred. S pozdravom Chandhramohan
Dobrý deň, môžem povedať, každý potrebuje čipy DFT (Design pre testovanie), a ktorý pomáha pri dosahovaní týchto dostatočne testovaný. Mnoho DFT enginners nezdieľa tém DFT, pretože väčšina nástrojov EDA sú veľmi silné, a tieto nástroje môžu postarať o väčšinu úloh. Ako koncept DFT je veľmi jednoduchý, ale veľmi dôležité. -Milind Sonawane
[Quote = jykim851] Prečo nikto nemá záujem DFT? DFT je dôležitou otázkou v ASIC priemysle. Ale mnoho inžinieri nemajú záujem DFT. Myslím, že preto, že CAD je veľmi silný. Nevertherless, musíme študovať DFT základného výskumu a efektívnu metódu DFT. [/Quote] Jo, to je nesmierne dôležité, a tam sú naozaj Niektorí návrhári to zaujíma, keď práve začínajú učiť, ale po chvíli, môže sa už chce to so svojou prácou už od tej doby, oni môžu nájsť to naozaj fungovať práca s skúsenosť skôr ako technik. Existuje niekoľko DFT návrhári v našej spoločnosti, vidím ochorenia, ako je tento
Snažím sa začať zbierať stránky DFT info na webe. To je ešte vo výstavbe, ale dajte mi prosím vedieť, ak máte nejaké návrhy na to, čo by ste chceli vidieť na internetových stránkach. Vďaka! http://www.design-for-test.com
Ahoj, všetky v súčasnej dobe som sa uskutočňuje malé SoC projekt pomocou niekoľkých 512-byte FIFO, a nemám predstavu o tom, nevýhody používania viac takýchto FIFO. Ak ešte jeden 512-byte FIFO je súčasťou samozrejme bude výkon systému ehanced, ale nevýhody dávkovanie, takže nie je úplne jasné! Môže mi niekto povedať o tom, najmä pokiaľ ide o náklady na testovanie? Ak zomrie oblasť nie je určená veľkosťou FIFO, namiesto toho pad obmedzené. Takže môže niekto povedať, či viac FIFO sú pridané, potom to, čo robí výrobné náklady na vzostupe? môže niekto povedať akej miery? kedy bude umierať oblasti určí podložku alebo hlavné oblasti? Môžete mi povedať, kedy vyrába v 0.18/0.25 Vďaka um atď vopred! Thomson
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.