Prečo sa nikto záujem DFT?

V podstate dve metódy DFT, skenovanie na dizajn a Bist, skenovanie na základe návrhu je možné dosiahnuť vysoké pokrytie porúch s minimálnym úsilím dizajnom, ale v rýchlosti skenovania stáť veľa za použitia high-end testery, Bist je široko používaný v teste pamäte a stal sa viac a viac populárne (logicBIST), pretože toto.

Ahoj, mám nejaké materiály o Synopsys nástroje DFT. Niekto záujem? Nahraný súbor: [url = ". / Uploads / ABOUT.PDF"] ABOUT.PDF [/url]

automatizáciu testovania nahraný súbor: [url = ". / uploads / INDEX.PDF"] INDEX.PDF [/url]

automatizáciu testovania 1 nahraný súbor: [url = "./uploads/TATUT_1.PDF"] TATUT_1.PDF [/url]

automatizáciu testovania 2 nahraný súbor: [url = "./uploads/TATUT_2.PDF"] TATUT_2.PDF [/url]

automatizáciu testovania 3 nahraný súbor: [url = "./uploads/TATUT_3.PDF"] TATUT_3.PDF [/url]

automatizáciu testovania 4 nahraný súbor: [url = "./uploads/TATUT_4.PDF"] TATUT_4.PDF [/url]

automatizáciu testovania nahraný súbor: [url = ". / uploads / TOC.PDF"] TOC.PDF [/url]

Prečo nikto nemá záujem DFT?
Ako to myslíš? DFT, ako v prevedení pre test DFT ako v diskrétnej Fourierovou transformáciou? Ak zvolíte druhú, pozrite sa algoritmus Goertzelův, je to veľmi jednoduché IIR a môže byť ľahko realizované VHDL a software.

Prečo sa nikto záujem DFT? DFT je dôležitou otázkou v ASIC priemysle. Ale mnoho inžinieri nemajú záujem DFT. Myslím, že preto, že CAD je veľmi silný. Nevertherless, musíme študovať DFT základného výskumu a efektívna metóda DFT.

Ahoj všetkým, môže niekto reupload všetky dokumenty DFT vyššie. Teraz tie dokumenty, ktoré nie sú v Elektróda: cry: tnx whizkid

Je nám ľúto, ale všetky sú zlé odkaz, kde by som mohol vziať?

Je tu dobré knihy na DFT: Design-for-test pre digitálne IC a embedded systémy základné ISBN -013-084827-1 takmer všetko o DFT, predovšetkým o koncepty DFT, skenovanie reťaz, atpg, Bist .....

niekto knihu Digitálny systém testovania a testovateľné dizajn od Miron Abramovichi

Zaujímam sa o to, a ja som študoval, že now.But nemám žiadne ďalšie materiály, s výnimkou XAPP199 (o písaní efektívny TB). Takže si myslím, či niekto nie je oboznámený s tým, prosím, príspevky sa svoje skúsenosti a odborné znalosti o tom, Let podiel! Díky moc! BTW: prečo nemôžem dnload súbory publikoval v predchádzajúcich príspevkoch? Žiadne špeciálne body za to?

Ahoj všetci, prečo nemôžem dl pred papiera? Chyba 404, nenájdené

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back