PIN zadávať určité miesto v kóde VHDL

T

Tetra

Guest
Môžem použiť certian VHL atribútu priamo syntezátor priradiť určité vstupné alebo výstupné pin na určité miesto PIN na cieľovom FPGA?

Dobrý deň! Musíte použiť UCF súboru priradiť PIN miesto pre váš návrh. Príklad: NET "ADC" LOC = "T11", NET "ADC" LOC = "M11" NET "ADC" LOC = "P10", môžete tiež použiť tento súbor vytvoriť časovanie špec. a miesto špec. Veľa šťastia, Bart

Ak používate Xilinx, môžete použiť tento sintax v atribúte orgánu vyhlásenie Loc: string; (raz) LOC atribút: signál je "" Zbohom. G.

Vážení tpl71 vďaka za vašu podporu. Snažil som sa na riešenie zadanej a dobre s jedným linkový signál. Snažil som sa liečiť autobusu s rovnakou myšlienkou písomne atribútom Miesto Address_Bus_H (0): Signál je "112", ale ja sa chybové hlásenie "C: / ~ / adapter.vhd", riadok 65: Chyba syntaxe u ' (". ste týmto problémom?

Môžete tiež použiť editor alebo obmedzenie rýchlosti v ISE

ale ak vaša ISE je 4.2version radšej použiť texteditor spisovateľa UCF

Snažil som sa liečiť autobusu s rovnakou myšlienkou písomne atribútom Miesto Address_Bus_H (0): Signál je "112", ale ja sa chybové hlásenie "C: / ~ / adapter.vhd", riadok 65: Chyba syntaxe u ' (". ste týmto problémom? [/quote] na autobus si môžete vyskúšať zoznam pinov namiesto jedného PIN v čase Pozri http://toolbox.xilinx.com/docsan/xilinx4/data/ docs/cgd/l2.html k syntax a pod (zabudnúť na XC_ v XC_LOC, že je starý) subjekt iob_loc_ex je port (ČLK: v std_logic, A, B: v std_logic_vector (3 downto 0), O: z std_logic_vector (3 downto 0)); atribút xc_loc: string; atribút xc_loc z CLK: signál je "P13", atribút xc_loc A: signál je "P19, P20, P23, P24", atribút xc_loc B: signál " P25, P26, P27, P28 ", atribút xc_loc O: signál je" P48, P49, P50, P51 ", koniec iob_loc_ex;

Nápad je to možné. Ale je to druh zlé kódovanie štýlu, tak ako tak. To sa kódy OSN opakovane.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back