PCB, schémy a ďalšie dokumenty pre AVR JTAG emulátor

Milý mk stránka vyzerá pekne, je schematicky JTAGICE AVR, ale nemôžem nájsť bootloaderu (*. Hex). Siswanto

Ahoj všetkým, som sa vybudovať evertool JTAG AVR, som na každom kroku úspešne. Musím sa snažia integrovať svoje JTAG spolu s AVR Studio, ale nemám AVR dosku ešte, že pomoc JTAG. tak som si správu ako na obrázku. Niekto prosím, daj mi schéma ATmega16 palube, alebo čo vôbec druh AVR JTAG, ktoré podporujú? Siswanto

Vážení, mám build JTAG AVR evertool ale mám trochu problém. Nemôžem robiť ladenie ako v jedinom kroku, hodinky pamäte atď, ale čo môžem urobiť svoj program, ATmega16 dev dosky pomocou JTAG AVR. pre jasne Prosím, pozrite sa obrázky nižšie. mohli by ste mi prosím pomôcť? S pozdravom Cristal môjho ATmega16 vývojovej doske = 4 MHz pomocou ATmega16 s 5 VDC napájanie Cristal môjho AVR JTAG = 7,3728 MHz pomocou ATmega16 s 5 dodávky Thanks VCD Siswanto

Vážení, prosím, pomôžte mi, nemôžem sa ladiacimi. digitalizácie obrazovky pripojené Vďaka Siswanto

Môžete si prezrieť vcieľová = 4,9 V, Problém je vcieľová! Zobraziť fotografiu JTAG ICE.gif: D My vcieľová (ukáž JTAG beh) na software = 6,2 Volt Have Fun

Vážení hoang_csa Mohli by ste mi prosím poslať snímanie obrazovky, zatiaľ čo vy ladíte? Siswanto

Ak chcete SISWANTO Ahoj, môžete pls urobíte prehľad o vašom AVR JTAG emulátor, ktorá verzia sa máte, a opíšte kroky, ako vykonávať bez chyby ... thx moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back