PCB, schémy a ďalšie dokumenty pre AVR JTAG emulátor

Ahoj Testu, je tam existovať žiadne doklady o tomto obvode? Kde nájdem firmware pre AVR? Vďaka a pozdravy.

Ahoj všetci, ktorí robili s AVR JTAG miniICE. Schéma je veľmi jednoduché. Ale nemôžem aktualizovať firmware z upgrade.ebn AVRstudio 4. Neviem, prečo?

Ahoj Kosta, Vo vašej Jtag_sch, rozhranie SPI na ATmega16 je pravdepodobne mimo prevádzku (MISO Mosi, Mosi MISO). Mohli by ste mi povedať, prečo? Vďaka.

Ahoj všetkým, som prehľadať ICE AVR projekt a zistil, v tejto téme. Je to veľmi cool. Vďaka pre všetkých. Ale môj názor je iba 0,5 (nie je trvalá na stiahnutie: D), takže sa snažím na príspevok na môj bod vr. Vďaka ;)

Dobrý deň, I'am hľadanie upgrade.hex. V štúdiu AVR som našiel iba upgrade.ebn a to je šifrovaná. Nikoho zdroj? Zdravím

Napaľovanie AVR blesku s upgrade.ebn súboru v AVRStudio. Hust po programovanie AVR a tesne pred verfifying AVR, zrušte spaľovacieho procesu, a znovu čítať obsah flash AVR. Teraz môžete získať Dešifrované binárne.

Salam, budem stavať Evertool-Light emulátora. Môj problém, ktorý nemôže nájsť 7,3 MHz kryštál v mojej krajine. Každé riešenie? Vďaka

Sfinga je 7,3728 MHz XTAL alebo oscilátor. Dalo by sa použiť 14.746 oscilátora (TTL výstup) a flip-flop, aby diveide na FREQ o 2. Ale budete musieť odpovedať FREQ, pretože program JTAG stiahli do M16, je pôvodný Atmel binárny, že očakáva, 7.3728 (alebo blízko k) / Bingo

Vážení, niekto stavať Evertool JTAG AVR, je to funguje? prosím podeľte sa o svoje skúsenosti s Evertool, pretože chcem stavať taky. Ďakujem moc. Siswanto [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Vážení, niekto stavať Evertool JTAG AVR, je to funguje? prosím podeľte sa o svoje skúsenosti Evertool, pretože chcem postaviť ju. Ďakujem moc. Siswanto

ahoj, som postavil evertool. funguje dobre. Žiadny problém v budove. Nahradil pôvodnú 7.3728 MHz 7.345Mhz, stále sa zdá, že funguje dobre 280Hz rozdiel nezmenil prenosovú rýchlosť pre UART .. :) Sam Reards

Ahoj Sam_Manchali, príjemné stretnutie s Vami. Pokúsim sa postaviť. Pokiaľ si nie je obsadené, mohli by ste prosím vyfotiť vášho evertool JTAG AVR a dajte na tomto fóre. Ďakujem moc. Siswanto

AVR JTAG NICE! : D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: D: DI použitie JTAG nemám 90S2313 a žiadny problém! Mr.Bingo600 speek
Dalo by sa použiť 14.746 oscilátora (TTL výstup) a flip-flop, aby diveide na FREQ o 2.
OK! Žiadny problém Môžete ju použiť!

Ahoj Hoang_csa ste stavať evertool JTAG AVR príliš, alebo iný? dajte mi prosím vedieť, ktorý z nich? Ak budete stavať evertool JTAG, prečo ste sa zmienil o 90S2313, pretože viem, ako evertool nepoužíval, ale používate 90S8535 a ATMEGA16L-A. Mohli by ste mi prosím podeliť o svoje JTAG schéma? Ďakujem moc Siswanto

Ak chcete SISWANTO môžete zobraziť ukážku shematic na internetových Evertool. Ja redesign schéma. To nemajú AT90S8535, AT90S1200 iba ATmega16 + + + MAX232 Flip Flop + 74HC245 74HC125 + + .... Môžete redesign schémy Evertool môžete poslal mail: hoang_csa@yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back