PCB, schémy a ďalšie dokumenty pre AVR JTAG emulátor

Ahoj, ja som si to v práci. Použitie AT90S2313 pre ISP a ATmega16. Upgrade s príponou *. EBN z AVR Studia. S pozdravom. Kosta

Ahoj Kosta, že ste urobili PCB schém a programované mikro s príponou. EBN a celá vec sa chová ako pôvodná jtag_ice Atmel? To by bolo skvelé. Tak som si postaviť svoj vlastný PCB. THX olpa

Ahoj Kosta, mohol by ste prosím zverejniť nejaký Viac sa dozviete v schematický, *. Hex súbory atď) o svojom JTAG?

PCB, SCH a HEX pre JTAG AVR. Len pre AVR Studio 3.53 a 5V megaAVR. S pozdravom. Kosta

Páči sa mi niečo? Na schéme je tiež druhý CPU - AT90S2313 - Čo je vo vnútri? - Chcem povedať, kde nájdem * Hex súbor pre tento mikro.?

ahoj Kosta, je to zlé zo mňa sa vás opýtať na PCB od layer1 úrovňou 2? thx

Ahoj Kosta, môžem urobiť pre upgrade firmware pomocou verzie 3.53 Astudio, že v ďalšej práci na verziu 4.x Astudio? Thnx!

Táto verzia AVR JTAG prácu s AVR Studia 4.07 pomocou externého poskytovateľa internetových služieb alebo nová verzia firmware pre AT90S2313 upgrade. S pozdravom. Kosta

[Quote = Kosta] Táto verzia AVR JTAG prácu s AVR Studia 4.07 pomocou externého poskytovateľa internetových služieb alebo nová verzia firmware pre upgrade AT90S2313. S pozdravom. Kosta [/quote] Need zaťaženie botloader cez ISP ATMEGA163 a upgrade "firmware" rom AVRstudio AT90S2313, nie je podľa môjho dizajnu

Môj JTAG majú ISP on-board AT90S2313). Pôvodný ATMEL JTAG majú 90S1200. S pozdravom. Kosta

[Quote = Kosta] My JTAG majú ISP on-board AT90S2313). Pôvodný ATMEL JTAG majú 90S1200. S pozdravom. Kosta [/quote] Na palube ISP nie je potreba "upgrade" firmware, len pre zaťaženie do bootloader ATMEGA163.

Kosta: PCB pre AVR JTAG, aby v P ** D2001. => Grrr, táto verzia nie je kompatibilná s p * werp * B 5. možno previesť na plošných do formátu gerber?? -Ďakujem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back