Načasovanie Simulácia ASIC Netlist

G

grand

Guest
Dobrý deň. Mám mobilné Stabdard knižnica popis vo formáte Synopsys (*. lib). Tiež som si model Verilog týchto buniek s oneskorenie jednotky . Ako som uviedol, *. lib súbor obsahuje všetky potrebné údaje načasovanie vlastností každej bunky . Pre syntézu používam Leonardo Spectrum a Synplify ASIC. Takže moja otázka je možné simulovať synthesed netlist s oneskorenie je popísané v súbore *. lib ? Ak áno - ako?

Áno, môžete! Som nepracoval s synthesys nástrojov, ale napr Synopsys môžete napísať SDF súbor načasovanie príbuzného implementácie. Skúste sa pozrieť, ak je v niektorých menu, nájdete možnosť uložiť súbor SDF alebo zadné, anotácia súborov a použiť ich s vašou simulačný nástroj.

Vzhľadom k tomu, že používate DC, mohol by ste prosím skúsiť nasledujúci príkaz: write_constraints formátu SDF (alebo SDF-v2.1)-cover_design filename.sdf vaša brána úroveň dizajnu a SDF musia byť so vstupom simulátore ...

Mali by ste získať SDF a používať tento SDF v simuláciu. Samozrejme si Verilog mobilná knižnica jediná jednotka oneskorením, ale v priebehu SDF anotácia simulátor nahradiť tieto meškanie meškanie zo súboru SDF.

byť istí, že máte právo pridať obmedzenia na návrh pred vypísať svoje SDF súbor, alebo SDF nebudú mať zmysel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back