LDPC softvér (Matlab) + súčet produktu algoritmus

M

marceleza

Guest
Ahoj, ja študujem LDPC kódy a musím LDPC softvéru Matlab. Má niekto by mi mohol pomôcť? Vďaka!

Dobrý deň, dúfam, že tieto súbory sú užitočné! S pozdravom

Ďakujem mnohokrát. Ale v skutočnosti som tieto súbory, ktoré už ... S pozdravom

Tu sú niektoré kódy Aj vyvinutý pre LDPC. Všetky z nich sú trochu ťažké rozhodnutie, mizerný algoritmu. Dúfam, že to pomôže. Budem aktualizovať kódy z času na čas. Môžete navštíviť [url = http://manokan.wordpress.com/2007/06/12/my-matlab-codes-for-ldpc/] link tu [/url] aktualizácia

toľko, čo je dostačujúce pre novo prichádzajúci z tejto oblasti

Daj mi najlepší zdroj viery propogation dekódovanie LDPC. Je bit-preklápanie lepší alebo presvedčenie propogation.

Ahoj, som tiež pracuje na algoritme šírenie viery pre kódy ldpc, Môže mi niekto pomoct nájsť nejaké ukážkové kódy o viere šírenie najlepšie písomne na MATLAB? Vďaka

Mohol by mi niekto pomoct nájsť nejaký softvér, ktorý je o konečných geometrie na LDPC kódy? Mám nejaký zmätok v kódovaní algorim.

Väčšina MATLAB kódy jedľa LDPC na webových stránkach sú určené pre kanály gaussian. Som zmätený či je možné použiť rovnaký kód v niektorých kanálov aj vyblednutiu? Ak nie, ako to, čo treba zmeniť tak, aby kód AWGN možné používať blednutiu kanálov ako Rayleigh. Ak máte ..

Samozrejme áno, zmena hluku rovnicu v kóde pre blednutiu channle Prajeme Vám veľa šťastia

[Quote = bestyang] tak veľa, čo je dostačujúce pre novo prichádzajúci v tejto oblasti [/quote] bit-mizerne je jednoduchšie pre novo prichádzajúci

môžete nahrať MATLAB kód pre EG a PG ldpc kódy (Shu lin kniha).

môže niekto pomôcť ma tu ... môžeme vytvoriť pevnú veľkosť LDPC matice MATLAB veľmi ľahko, napr 32400 * 64800 .. Ale čo keď chcem zmeniť svoje slabé Matrix .. za povedzme 100 * 200 .. niekto nejakú predstavu. riedke matice pomôže trochu, ale Matlab poskytuje errror povedal, že to musí b niečo ako definovaný cez GF (2 ).... snáď zbláznim ... niekto mi nápad a kód alebo niečo ......: cry:: cry:: cry: Vďaka vždy ..

Elo .. som taky študent .. Ja robím môj posledný rok, projekt na hodnotenie systému GSM pomocou LDPC codes.Am nedostal graf vodopádu na BER! Čo môžete navrhnúť mi? Vďaka

Prosím, odpovedzte mi rýchlo .. Musím predložiť niektoré grafy a hodnoty aj naďalej svoj projekt. Vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size] [quote = khaldoon99] Ahoj Overil som si, je to práca veľmi dobre [/quote] ktorý z nich mám spustiť ako prvý? ? Pretože pri spustení Encode.m, dostávam neplatné a odpadky hodnoty BER atď atď ... a požiadal ma, niektoré vstupy, ktoré som sám don, neviem, čo sú premenné .. Nie sú žiadne komentáre. Dostávam niekoľko problémov, ktoré môžete, prosím pomôžte mi ... Tam sú nedefinované premenné v iných mfiles tiež ... Vďaka vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back