LDPC softvér (Matlab) + súčet produktu algoritmus

plsssss povedať, motyka spúšťať programy pomocou c matlaaab ?>?????????????

[Quote = ashil] Elo .. som taky študent .. Ja robím môj posledný rok, projekt na hodnotenie systému GSM pomocou LDPC codes.Am nedostal graf vodopádu na BER! Čo môžete navrhnúť mi? Vďaka [/quote] Sú u s loglog plot?

HELO ... Nakoniec LDPC kódy fungujú, teraz som JST si to vyskúšať v GSM. Ak je táto funkcia používame konvolučná kód (CC) v sieťach GSM s cnstraint dĺžka = 5, k = 1 / 2 atď, atď. Ale teraz musím nájsť BER CC .. Môžete plz získať program, ktorý BER .. Aj CNT využiť Simulink .. by som mal napísať kód pre dát

Ahoj, ja študujem LDPC kódy a musím LDPC softvéru Matlab. Má niekto by mi mohol pomôcť? [/Code]

Zdravím všetkých Potrebujem MATLAB kódy pre mäkké algoritmus dekódovanie kódov LDPC: oops:: oops:

Dobrý deň, dúfam, že tieto súbory sú užitočné! S pozdravom
Ahoj, prosím mám na výskum MLG dekódovanie a potrebujem pomoc ...

1. Môže ktorýkoľvek orgán povedať, čo je oprava chýb schopnosť LDPC kódov v prípade BEC (binárne vymazanie kanála) a v prípade BSC (binárny symetrický kanál)? 2. Ako ďaleko môže LDPC kódy môžete opraviť výbuch chyby? 3. Prosím, podeľte sa nejaký príklad dekódovanie LDPC pomocou súčtu produktu algoritmu. Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back