Laptop_schematic_here

Toshiba Satellite A300 - Quanta BL5S Santa Rosa - Rev 1A TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-1931 - REV 1.0 TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-2051 - REV 0.1 TOSHIBA Satellite A30 - Compal LA-2051 - REV 1.0

Hľadám pre Toshiba Satellite A215-S7413 schematické. Bolo by pekné, keby každý subjekt môže zdieľať so mnou.

To Vám môže pomôcť? TOSHIBA Satellite A210 A215 - Compal LA-3631P IALA - REV 1A

Vďaka, dovoľte mi, aby som skontrolovať, či to zodpovedá môj notebook.

Priateľ mi ľúto, som čítal, ale schéma dont odpovedať procesor aj ďalšie periférne. schéma podporuje tuiron rodinu. moja je Athlon 2X A Athlon tuiron nie sú vzájomne kompatibilné. pls ma opravte.

HCl notebook Y20 AMD Power Suppl problém. Pri pripojení DC pod vedením blikania je to krátke palube r, kde je problém, neviem pls pomôžte mi ďakujem vopred

Skontrolujte DC zásuvky aj ich vec je skratovacia verious čas. Ak ste našli krátky na vstupné zdierky DC potom rez + vo kolík zo zásuvky a spájkovacie jeden tenký vodič na zásuvky + PIN a na doske odobrať + vo keramické poistky a conect drôt na circuite koniec (skutočný problém je plošných krátka, takže to tým, že priechod pripojovací priestor.) Ospravedlňujem sa, že nie som dobrý spisovateľ anglického dúfam, že si understand, čo chcem povedať

@ Li_ereunpisan, ospravedlňujem sa v tej dobe som nemal to. teraz skontrolovať s tým.

ahoj chcem Barak schéma pre Toshiba notebook satelitom c665. ďakujem vopred.

@ Iamkamalrandhawa, ospravedlňujem sa, v tejto dobe mám nie. keď som ho mať, budem písať tu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back