Laptop_schematic_here

Musím Toshiba L510 schéma, chcú U post it .... :-( Ďakujem .. u

Potrebujem schému alebo diagram Blok Dell Inspiron N4030

Každý dostal jednu za brány MD2419u? Prosím a ďakujem!

Chalani, potrebujete schémy pre Acer Aspire One ZG5 .... prosím pomôžte!

baraka42 si môže myslieť svoje pridávanie odkazov - ale vaša nie? Vaše príspevky sa robiť nemá zmysel bez odkazu atď?

@ Cyberrat, máte na mysli mám na príspevky tu len odkaz? alebo musím nahrať súbory s odkazom. od miesta, kde som to? niektoré súbory, ktoré mám, poštou alebo teraz odkazujúce sú mŕtvi, alebo spomaliť server. ako mojej skúsenosti na nete, nejaký čas odkaz sú mŕtvi alebo veľmi pomalé server. Z tohto dôvodu niektorí členovia nemôžu sťahovať súbory, ktoré vytáčaného pripojenia. ak existuje mod. navrhuje, aby mi nahrať súbory a odosielať iba odkaz tu. alebo je porušovať pravidlá fóra, aby ste mohli písať sem nejaké schéma alebo servisné manules. budem ho nasledovať. Ospravedlňujeme sa za akékoľvek jazykové chyby. WBR

baraka42, nechápem cyberrat je komentár. Možno sa vyjasní. Vaše príspevky a obrázky sú v poriadku so mnou a pomohol mnohým ľuďom, myslím. Pokračujte v tom, ako ste. Keith

@ Keith1200rs, vďaka za objasnenie. Viem, že moja zodpovednosť, ale nebol som pochopiť, čo cyberrat chcel povedať. niektorí o mne, tu. [Url = http://www.gsmindia.in/forum/members/baraka42.html]. :: GsmIndia. :: [/Url]. WBR

Mohli by ste prosím, pomôžte mi, im snaží nájsť servisný manuál pre Samsung R519 (LED verzia) opraviť problém s obrazovka nebude laminovanie. LED pásky a testovaná, takže chyba je v základnej doske.

@ Josweet, ste skontrolovať napätie na čele, môže 12V alebo 30V. sa tiež pozrieť na switching.sorry viedol v tomto čase i Ešte si sa schémy pre tento model. WBR

@ Baraka42 Vďaka Baraka42 za odpoveď. Teraz som objednal diagram on-line vo formáte pdf: smile: Pokiaľ viem, chyba je na základnej doske pre istotu, mohol by ste mi dať nejaké tipy na čo a kde by som sa mal sústrediť svoje úsilie. EG>, čo by som mal hľadať?

@ Josweet, keď máte schéma, pls. odoslať ho tu. môže byť s to pomôcť aj vám môže pomôcť. WBR

Dobrý deň, brat Baraka ... môžete poskytnúť schéma Dell Inspiron 15R (n5510) ... to by ocenia ... vďaka

Každý subjekt má Toshiba Satellite L630 schéma ....? . s týmto kódom palube 6050A2338401-MB-A2 .......

Helllo. Ak máte desktopové základné dosky Asus P5KPL schéma. plz pošlite to som veľmi zmätený VRM časti tejto dosky. Plz pomôžte mi drahá freinds Ďakujeme je veľmi veľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back