Hľadáte 4/8-bit nízku MCU pre batérie aplikácie

C

cube007

Guest
Dobrý deň, hľadám 4-/8-bit nízke (Ultra Low), napájanie MCU pre batériu použitie. Potrebujem to pre LED svietidlo. Zariadenie by malo k dispozícii v malých baleniach. Pre vývoj, že by bolo dobré mať Flash ROM. K výrobe stačí mať ROM, ktoré zariadenia alebo firmy môžete odporučiť? By, cube007

Pozrite Texas Instruments: MSP430 MSP430 s mimoriadne nízkou spotrebou Mikrokontroléry: MSP430 Hlavné MSP430 rodina ultra-low-power 16-bit RISC zmiešaných signálov procesory od Texas Instruments (TI) poskytuje najlepšie riešenie pre batériovo napájaných meracích aplikácií. Používanie vedenie v oboch zmiešaných signálov a digitálnych technológií, TI MSP430 vytvoril systém, ktorý umožňuje dizajnérom súčasne rozhranie pre analógové signály, senzorov a digitálnych prvkov pri zachovaní bezkonkurenčné nízku spotrebu. Ultra-low-power architektúry predlžuje životnosť batérie 0.1uA RAM 0.8uA udržanie reálneho času režime 250uA / MIPS aktívny vysoko výkonné analógové ideálny pre presné meranie Moderné 16-bit RISC procesor umožňuje nové aplikácie za zlomok veľkosti kódu In- Systém programovateľné Flash povolenie zmeny kódu, oblasti modernizácie a záznam dát kompletné integrované vývojové prostredie, začína na 49 dolárov zariadenia Cena začína na 0,49 dolárov

Dobrý deň, aj Cypress produkty majú pomerne nízku consumption.Check svoje webové stránky na adrese www.cypress.com Ich MCU sú veľmi talentovaní. Analyzer.

Dobrý deň, ďakujem vám všetkým za informácie. Možno, že MSP430 je trochu príliš veľký pre LED svietidlo, ale zdá sa, že najnižšou spotrebou zariadenia. Ale čo je na PIC a AVR? Sú to zariadenia, ktoré nie sú použiteľné pre batérie aplikácie? By, cube007

je nízka fotky (tie s LF v kóde) Pozrite sa na mikročip webe pic 12F675 by malo byť OK

Pozrite sa na Atmel ATtiny sérii L, napr ATtiny15L Spotreba energie na 1,6 MHz, 3V, 25 ° C - aktívny: 3,0 mA - kľudovom režime: 1,0 mA - Power-down: <1 uA

Jo, Kripton2035 je v poriadku, môžete použiť PIC LF výrobky (prípona kód výrobku), ale dovoľte mi trochu remember.A návrhári tieto MCU sú označované LF.So, môžete ich nájsť easily.Check strednej triedy mikročip MCU. Analyzer.

Pozrite sa na spotrebu energie na 1 MHz, 3V, 25 ° C - aktívny: 280 uA - kľudovom režime: 3μA

Možno, že NEC radu 78k je to, čo U hľadáte. Tiež veľmi menej energie spotreby. Ale vždy pamätajte: U môže mať menej energie pomocou micro v galaxii. Ak váš program nie je určený pre nízku spotrebu, sa nedostane U batériou s dlhou životnosťou. Tak skúste zadať stop-Mode tak často U moci. S pozdravom

Prečo potrebujete UC LED svietidlo (baterka)? Vyzerá to, že ide o závažnú nadmiera pre mňa ...

[Quote = layoutdude] Prečo potrebujete UC LED svietidlo (baterka)? Vyzerá to, že ide o závažnú Overkill sa mi ...[/quote] pre riadenie spotreby a matné LED automaticky k zníženiu spotreby (myslím, že je z tohto dôvodu??)

To je pravda Kripton2035, UC je pre ovládanie LED rôznymi spôsobmi (stmievanie, oplechovanie, ...) a pre stavebné DC / DC prevodník. Možno by som mohol použiť štandardné DC / DC (krok dole, od 7,2 V až 3,6 @ 350 mA -> Luxeon LED), ale väčšina z nich nie sú aktuálne kontrolované. By, cube007

EM Microelectronic mimoriadne nízkou spotrebou 4-bitových mikrokontrolérov: http://www.emmarin.ch/Line.asp?IdLine=2 http://www.emmarin.ch/webfiles/ produktu / MCU / mcu_prodtable.pdf Z EM internetových stránkach: EM ponúka najlepší MIPS / Watt pomer s veľmi malým prúdom tak nízke, ako 0.3μA v režime zastavenia. Oni sa najlepšie hodí pre ovládanie a zobrazenie aplikácie, v ktorých spotreba energie je dôležité. EM tiež ponúka MFP (MTP) verzia svoje ROM MCU, najlepšie hodí pre technické a vývojové fázy projektu.

Čo je mikrokontrolér spotrebu, pokiaľ ide o spotrebu viedol? Ľad potrebujú vysoko aktuálna, avšak každý posledný mikroprocesora potrebujú menej ako 1 ma pomocou cpuclock <1 MHz! Bye.

To je správna psubiaco. UC by mal mať veľmi nízku spotrebu energie, keď nesvieti, takže batéria sa nevybije. Ak LED dióda na spotrebu energie UC nie je tak dôležité. By, cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back