Hľadáte 4/8-bit nízku MCU pre batérie aplikácie

jeden 4-bit a nízkou spotrebou MCU: W741E260 z Winbond, a je to veľmi lacné.

[Quote = cube007] To je pravda psubiaco. UC by mal mať veľmi nízku spotrebu energie, keď nesvieti, takže batéria sa nevybije. Ak LED dióda na spotrebu energie UC nie je tak dôležité. By, cube007 [/quote] Nebolo by lepšie prejsť MCU úplne mimo Po prepnutí horáku off? Tento spôsob napájania MCU Spotreba nezáleží, aj keď vypnutie horáka.

Dobrý deň, Me, pre ľahkú manipuláciu by som chcel používať tlačidlá miesto vypínač. Nikdy som vyvinuli aplikáciu, než batériu, takže neviem, ako vyriešiť tento, bez toho, aby prístroj, ktorý je napájaný po celú dobu. By, cube007

[Quote = ME] Môžete použiť on / off tlačidla [/quote] Ale on / off tlačidlo je to len možné prepnúť LED zapnutia a vypnutia. A ja by som chcel mať viac funkcií (napr. stmievanie, ...), ktoré, cube007

Pozrite sa ELEKTOR elektronika - 11/2002 pre LED svietidlo Projekt s PIC12C672.

[Quote = Frenky] Pozrite sa ELEKTOR elektroniky. - 11/2002 pre LED svietidlo Projekt s PIC12C672 [/quote] Tu je článok z LED svietidlo ELEKTOR.

ATtiny15L (8-pin DIP / SOIC) a ATtiny26L (20-pinový DIP / SOIC), 8-bitové RISC procesory AVR od Atmel pre malé aplikácie, kde je priestor a úsporu energie veľmi potrebné. Oba prístroje sú 10-bit on-chip ADC a PWM.

Pozor na Nitron radu zariadení od spoločnosti Motorola. Ak si nechcete nič robiť rýchlo bude v poriadku, ale mali by ste vedieť, že používa v priemere o 4 hodinových cyklov na inštrukciu, aby tieto zariadenia sú pomerne pomalé. Katos

Som si istý, že MSP430 je najlepšie UC pre túto aplikáciu. Používam ju pre svoju doktorskú prácu.

Dobrý deň, Microchip má aplikačnú poznámku na túto tému.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back