S
sara63
Guest
Dobrý deň, mám niekoľko otázok týkajúcich sa pripojenia k GPS AVR MCU. Máme balenia GPS, ktoré vysielajú sériová dáta NMEA formátu (GM-R500). Má femail PS2 konektor a musíme použiť iný kábel pre pripojenie GPS k počítaču, ktorý má 3 hlavy. Mailom PS2 pre pripojenie k GPS femail PS2 a ďalšie 2 hlavy, jedna pošta PS2 a RS232 konektor. Musíme spojiť oba do PC. Jedným z hlavy (PS2) je určený pre napájanie a ďalšie hlavy (RS232) je pre dáta. Overil som si výstup z GPS Hyper Terminal, a nie je nič zlého. Prenosovú rýchlosť GPS 4800. Je bez parity, 8 dátových bitov a 1 stop bit. Potom, čo sme conncted femail PS2 na GPS AVR MCU, ale keď som si prečítal dáta z GPS som dostal zlé informácie. Zmenil som prenosovú rýchlosť, a krištáľu, ale ja could'nt získať správne informácie. Je to problém súvisiaci s MCU alebo prenosovú rýchlosť a frekvenciu? Čo je relashionship medzi prenosovú rýchlosť a frekvenciu? Aké frekvenciu je potrebné použiť? Je možné, že ženy ps2 vytvára prevrátený informácie? Môže niekto pomôcť? Prosím, povedzte mi, čo mám robiť? Som v hurry.please odpovedzte mi čoskoro:. Cry: Zdravím.