FPGA (Xilinx) IP moduly potrebné!

U

ukyo

Guest
FPGA (Xilinx) IP jadra potreby s RTL zdrojový kód! Ak máte nejaké spoločnosti, ktorá si môže dovoliť qaulified RTL kódu FPGA, vrátane IP: C30 pevný bod, odkiaľ s plávajúcou desatinnou čiarkou prevodníka (32 bitov na 48 bitov) Matrix multiplexor (manipulácia s výpočtovou matice) DUC a DDC (digitálny až 70 miliónov Converter /...) súradnice polárnej k / sem tam súradnice XY konvertor! Vďaka vopred! maveric_young@21cn.com

Potrebujem šetrenie o PCI master môže mi niekto povedať, kde som si to?

Som tiež veľký záujem o prácu 32 bit, M / T PCI jadro $ pár | II séria, ale zdá sa, že je veľmi ťažké získať jeden pre účely hodnotenia. Možno, že jedného dňa niekto pities naše požiadavky ... : Smile:

Chcem microbl @ ZO mäkké procesor niekto si to, prosím pomôžte mi Vďaka

Použite opencore / PCI projektu. Použije k syntéze Xilinx dizajn. To by malo fungovať v súlade s dokumentmi.

Je tu tiež jeden pre prepojenie s SDRAMs? Vďaka za info Maddin

Môžete navštíviť @ ltera webové stránky, obsahuje napríklad navrhnúť rozhranie pre SDRAM.

Ale to projekt je PCI Bridge jadra a nie PCI ... Základné Kde nájdem PCI Core?

[Quote = Circuit_Designer] Môžete navštíviť @ ltera stránok, obsahuje napríklad navrhnúť rozhranie pre SDRAM. [/Quote] Circuit_Designer, nepoužívajte @ @ LTER meno v tomto fóre. Prečítajte si prosím pravidlá "Announcement 'rezu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back