[CST] Spodná hrana frekvenciu antény ZČU

D

DrunkBear

Guest
Snažil som sa získať výsledok jedného dokumentu pomocou CST, aby sa urobiť nejaké ďalšiu prácu a moje zameranie je impedancia šírka pásma antény Monopole ZČU. Všeobecne platí, že výsledky simulácie je prijateľná, zatiaľ čo iba inconsistancy s výsledkami merania uvedené v článku je spodný okraj frekvencie. V mojej simuláciu, jedná sa o 1.98GHz, o niečo vyššia, než je 1.713GHz, ktorý sa meria výsledok v pôvodnom dokumente. Je to pomerne kritická hodnota, pretože kapela UMTS (1.92-2.17GHz), má byť pokrytá. No, som celkom presvedčený o mojej simuláciu od adaptívne zjemnenie už bola prijatá, a len 2 prechádza bolo popravených a zastavili skôr, ako za normálnych okolností delty bol spokojný. Ale ja som premýšľal, či by som mohol získať aj výsledky meraní ako papier v prípade, že prototyp je vyrobená. BTW, teraz som to aj predpokladám, že sieť bola po rafinované pre "linky na vlnovej dĺžke", bola vybraná na 30 a nakoniec mi to trvalo 30 hodín na dokončenie simulácie. Mohli by ste plz kontrolu výsledkov (v prílohe), a pomôž mi urobiť úsudok, ponúkajú niektoré pripomienky a poradia, ako získať lepší spodnou hranou frekvenciu? Ďakujem moc!

nie je žiadny výsledok! Iba štruktúra. Mod súbor! Môžu u skontrolovať znova?

Ďakujem vám za pozornosť! Aj znížil linesperwavelength 30 až 10, takže celkový počet meshcells výrazne minimalizuje asi len 89000 a simulácie trvalo len pár minút - 2 preukazy adaptívne zjemnenie boli tiež prijatí, skôr než na 30 + hodín pred . S11 výsledky boli takmer rovnaké, ale spodný okraj frekvencia znížila na 1,83 GHz tentoraz. Ja naozaj neviem, čo má za následok mám uveriť. Mohol by mi niekto pomôcť urobiť rozhodnutie? Ďakujem vám!

Vážení, pozrite sa prosím do podávača antény v novinách, že ste spomenul, môže to spôsobiť problémy. Ak je to možné nahrať antény papier, ktorý máte na mysli.

zápas medzi simuláciou a meranie naozaj záleží na tom, ako dobre ste modelu štruktúry, tj otázka znie: Naozaj modelu, čo staviate? Ak máte Balun, ako dobre, že Balun bol modelovaný?

[Quote = kato01] zápasu medzi simuláciou a merania, záleží na tom, ako dobre si model štruktúry, tj otázka znie: Naozaj modelu, čo staviate? Ak máte Balun, ako dobre, že Balun bol modelovaný? [/Quote] parametrov uvedených v dokumente sú krištáľovo jasné a som si istý, o modelovanie štruktúry. Nie je nutné použiť Balun, pretože monopolu je kŕmený koaxiálne vedenie. Čo ma zaujíma teraz, je vplyv počtu meshcells k výsledkom.

Ahoj DrunkBear som ho resimulate a Chage na siete a rezonancie v mojom prípade dochádza na 1,79 GHz. Môže u prosím nahrať na papier.

[Quote = snkhan] Hi DrunkBear som ho resimulate a Chage do oka a rezonancie v mojom prípade dochádza na 1,79 GHz. Môže u prosím nahrať na papier. [/Quote] Ahoj snkhan, vďaka za odpoveď! Tento článok je daná helio1972 A mohli by ste mi pls verzii CST a svojej siete vlastnosti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back