D
DrunkBear
Guest
Snažil som sa získať výsledok jedného dokumentu pomocou CST, aby sa urobiť nejaké ďalšiu prácu a moje zameranie je impedancia šírka pásma antény Monopole ZČU. Všeobecne platí, že výsledky simulácie je prijateľná, zatiaľ čo iba inconsistancy s výsledkami merania uvedené v článku je spodný okraj frekvencie. V mojej simuláciu, jedná sa o 1.98GHz, o niečo vyššia, než je 1.713GHz, ktorý sa meria výsledok v pôvodnom dokumente. Je to pomerne kritická hodnota, pretože kapela UMTS (1.92-2.17GHz), má byť pokrytá. No, som celkom presvedčený o mojej simuláciu od adaptívne zjemnenie už bola prijatá, a len 2 prechádza bolo popravených a zastavili skôr, ako za normálnych okolností delty bol spokojný. Ale ja som premýšľal, či by som mohol získať aj výsledky meraní ako papier v prípade, že prototyp je vyrobená. BTW, teraz som to aj predpokladám, že sieť bola po rafinované pre "linky na vlnovej dĺžke", bola vybraná na 30 a nakoniec mi to trvalo 30 hodín na dokončenie simulácie. Mohli by ste plz kontrolu výsledkov (v prílohe), a pomôž mi urobiť úsudok, ponúkajú niektoré pripomienky a poradia, ako získať lepší spodnou hranou frekvenciu? Ďakujem moc!