Zdrojový kód dokumentácie

• Thread starter marcioandreyoliveira
  • Start date
M

marcioandreyoliveira

Guest
Nazdar.

I use doxygen generovať dokumentáciu, keď som vytvorila C / C alebo Java projektu.Bohužiaľ, doxygen nebude generovať docs pre zhromaždenia zdrojového kódu.

Viem, že existuje perl skript s názvom asm4doxy.pl, ktoré vytvára falošný c zdroje, ktoré umožnia vytvárať doxygen dokumentácie, ale to nefunguje príliš dobre.

Toho istého autora z asm4doxy.pl má iný scenár s názvom asmdoc.pl.Nie je to tak dobré, ako.

I'm testovanie NaturalDocs a RoboDocs ale nie sú tak dobré, ako doxygen.

Vie to niekto iný softvér doxygen rád, že som mohol využiť k dokumentu mojej projekty na montáž?

Vďaka.

nazdar,

Mám problémy pri používaní doxygen na veľmi základnej úrovni.Môže u niektorých mi pomohol napríklad aj zdrojový kód, ktorý môže generovať dokument v mojom konci?

mám inštalovať žiadny ďalší softvér okrem doxygen?Vopred vďaka !!!!!!!!!!!

Nazdar.

Bolo by dobré (ale nie potrebné), ak ste mali graphviz nainštalovaný.Bude doxygen nechať vygenerovať grafy, ktoré vyzerá UML.Môžete si ho tu: http://www.graphviz.org/Download_windows.php.

Ak chcete použiť doxygen musíte mať konfiguračný súbor.Tento súbor by mal byť upravený tak, aby každý projekt (Musíte zmeniť rovnaké parametre. Napríklad projekt názov a typ zdrojový kód: C, C alebo Java).

I využívať konfigurácii pomenovaný Doxyfile (môžete pomenovať ako chcete).Tento súbor je v koreňovom adresári projektu.

I použitie tejto topologie:
Kód:project_dir /

|

-src /

| - Source1.java

| - Source2.java

| - ....

|

| - SourceN.java

|

-Doxyfile

nazdar,

Myslím si dali utilita pre generovanie konfiguračného súboru.Čo je správne vytvárať config file utility alebo ur spôsobom?Vďaka !!!!!

Vy ste hovorili o DoxyWizard.

Má tri režimy: sprievodca, odbornej a zaťažení.

Sprievodca režime takmer všetko, čo s východiskovými hodnotami.Je to dobrý začiatok, ak si nie ste použili na doxygen.

Expertný režim vám dá oveľa väčšiu kontrolu, pretože môžete zadať veľa rôznych zmesí.

Založte tlačidlo zaťaženie existujúce konfiguračný súbor a nechám zmeniť niektoré parametre.Takže je to trochu jednoduchšie, ako otvorte ho v textovom editore.

Áno, je to veľmi pekný nástroj.Môžete si vybrať medzi prispôsobenie mojich Doxyfile alebo vytvárať sami.Oba spôsoby by mali pracovať.

Odporúčam vám vytvoriť si vlastný konfiguračný súbor.Je jednoduché a veľmi poučné.

S pozdravom.

nazdar,

Poďakovanie na konci svojej pracovnej pre mňa.

Díky moc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back