Zablokovaný a je výhradným transakcie AMBA AXI protokolu

A

asicengineer1

Guest
Ahoj všetkým, mám základné pochybnosti o AMBA AXI protokolu. Nie som schopný rozlišovať medzi veľmi zamknuté a bez obchodov. Mohol by mi niekto pomôcť porozumieť im lepšie?

Ahoj, v zamknutej transakcie prepojenie oveľa zabezpečiť, že len majster je povolený prístup na slave do odomknutej transfer z rovnakého majstra dokončí. V exkluzívnom transakciu, napríklad v autobuse nezostane viazané na konkrétny majstra po dobu trvania operácie. Opravte ma, ak som zle!

v uzamknutých transcation Majster zamknuté slave tak žiadny iný pán vie pristupovať až odomknutej prenos prišiel. vo výhradnom režime slave, ak je obsadené s niektorými prevádzky po dokončení, že dáva odpoveď na majstra Som pripravený prijať transcation.in tohto druhého pána je prístup k tejto slave.

Vo výhradnom režime (semafor typu), akonáhle pán si konkrétne miesto v pamäti s otrokmi, slave monitory (ak slave podporuje výhradným režimu), ak iný pán je, že prístup k pamäti. Ak áno, kedy starší pán sa snaží písať na pamäti, že reakcie slave s OKAY (ktorý môže byť chyba master), inak EXOKAY odpovede.

Aké sú výhody exkluzívny prístup potom v prípade ďalšej majster prístup je medzi tým?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back