zabezpečenia - pomocou Smart Antenna??

L

laseetha

Guest
Dobrý deň, je nejakým spôsobom možné líčiť šifrovanie pomocou chytrých antén, ktorá má viac smerovosti

Môžete to urobiť 3 veci na pomoc pri znižovaní trochu probablility odpočúvania. Pomocou vysoký zisk antény pre vysielanie, vysoký zisk (prečítajte si veľký otvor) prijímacie antény, a prenos sa len toľko sily, aby v blízkosti odkaz a nič viac.

Jo to je možné .... som študoval tento možností, keď som voľbu pre môj posledný rok štúdia na projekt undergrad ...... ale nejako som sa rozhodol to ako môj FYP. Tak ako tak, voľne povedané, pomocou inteligentného AE je vysoká smerovosť môžeme bezpečnostný systém, rovnako ako sú lasery používajú v rôznych bezpečnostných systémov ... S pozdravom,

znížením vzdialenosti medzi prvkami u môže znížiť Vyžarovací uhol Ur vysielacej antény, a ako spomenul vyššie, že by mohli pôsobiť ako laser, ale problém, Baran, že viac postranných rovnakej dĺžky diaľkové svetlá sú tiež vytvorené im návrhu fázy anténny systém pracuje na frekvencie na 418MHz a použil som tri spôsobu prenosu jeden dopredu endfire režimu a späť a tiež natočí režim prvky rozstup 3 / 8 lambda a prvky sú dipóly z 2. Hlavným účelom mojej antény je priamo v jednom požadovanom smere a to môže byť tiež použitý pre bezdrôtové bezpečnostné aplikácie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back