začiatočník kniha pre spracovanie obrazu

A

alvarorahul

Guest
Ahoj môžete mi povedať, u ktorej je to najlepšia kniha prejsť na digitálne spracovanie obrazu napr. pre tvarové / rozpoznávanie znakov? Ive dostal nejaké základné znalosti v oblasti digitálneho spracovania signálu

Hi "Digitálne spracovanie obrazu" o Gonzalez & Woods je jednoduchá. "Základy digitálneho spracovania obrazu" od Anil Jain je veľmi pôsobivý, ale trochu starý. 1989 (?) Naviac sú tu množstvo užitočných odkazov na web, napr ~ http://ee.sharif.edu/ miap / obsahuje dobrý prehľad dokumentov, ktoré môžete nájsť užitočné. dúfam, že to pomohlo. rád, že odpovede na ďalšie otázky, ak existuje. Armin

Čítal som "Digitálne spracovanie obrazu" o Gonzalez, je to dobré pre beginer.

Pozrite sa na to z internetovej stránky: http://www.dspguide.com/ DSP vysvetlenie sú skvelé, menej matematiky. Aj keď, ak sú školení v signáloch a systémoch, a už stačí len vziať Prejsť na SAD, porozumenie DSP Lyons má byť najlepší (nečítal som ju).

Jedná sa o knihy, ktoré pomáha ua veľa ako začiatočník ... 1> Andre Marion, "Úvod do spracovania obrazu", Chapman a Hall, 1991. 2> Gregory A. Baxes, "digitálneho spracovania obrazu, princípy a aplikácie", John Wiley & Sons, 1994. (Veľmi dobrá kniha, ale .. i donot sa) 3> Edward R. Dougherty a Charles R. Giardina, "spracovanie obrazu spojité na diskrétne ", Prentice Hall, 1987.

Digitálne spracovanie obrazu v Gonzalez je dobré a U, môžete sa vrátiť k DIP od anil.k.jain

Ďalšia kniha, ktorá môže slúžiť pre vás je: NI Vision koncepty príručky.

Digitálne spracovanie obrazu v Gonzalez & Woods je ľahko pochopiteľný.

Ahoj, ja som sa pripojí dva veľmi dobrý materiál pre vás pre digitálne spracovanie obrazu a jeho aplikácie.

[Quote = rajsrikanth] Digitálne spracovanie obrazu v Gonzalez je dobré a U, môžete sa vrátiť k DIP do anil.k.jain [/quote] Jo: D DIP, pomocou DIP MATLAB Gonzalez je dobré rozumieť základom DIP a na Naučiť sa implementovať algoritmy v prostredí MATLAB. Ak chcete porozumieť matematike za DIP u by sa mal riadiť Anil K Jain je text.

Digitálne spracovanie obrazu v Gonzalez a lesy je dobrá kniha, ktorá je veľmi ľahko pochopiteľné.

Stiahnite si Vision zdroje Kit: h ** p: / / digital.ni.com/express.nsf/bycode/exf567 Obsah balenia * Edmund optika "Imaging zdroje Príručka Prečítajte si prehľad o tom, ako vybrať a integráciu zobrazovacích prvkov, ako je osvetlenie a optika * Základy snímanie obrazu Bielej knihy Naučte sa základy kamier a rám grabber * Analýza a spracovanie obrazu Kurz si pochopenie o metódach spracovania obrazu * 10 vecí, ktoré treba pri výbere Vision Software Bielej knihe Pohľad dôležité body zvážiť pri výbere vízie softvér * Vision koncepty manuál podrobné návody na techniky spracovania obrazu, a ako ich použiť

Pri tejto knihe nájdete "Embedded spracovanie obrazu s DSP príklady v MATLAB - Shehrzad Qureshi"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back