Základné rozdiely v architektúre IBM a Intel

L

leoren_tm

Guest
láskavo diskutovať základný rozdiel na architektúre IBM a Intel ..? tnx

IBM a GE sú v podstate finančná spoločnosť teraz. Intel ešte výrobné spoločnosti.

Hele on sa pýta na procesore / architektúry PC ... ani finančné alebo obchodné vec ..

postoj spoločnosti k technológii určí, ako dobre budú a čo budú končiť. Ja by som hlasovať pre Intel miesto IBM. Pravda IBM je dodávateľom PC, ale nie dnes, ale nemajú ani stopu v odvetví osobných počítačov dnes. A tak sa GE, býval obrovský vynálezu. Hoci IBM ešte dostane nejaký čip výrobnej kapacity v Fishkill New Yorku, neviem, ako dlho to bude pre tých, MBA rozhodli predať firmu spoločnosti zámoria. : (Dôrazne podporuje Intel a AMD.

Ja ani neviem, ktorý z nich je lepší, IBM Power alebo Intel Xeon

IBM PowerPC rodine sa blíži koncu svojho života. Dokonca aj Apple opustil IBM na pracovnej ploche a notebooku výrobky nedávno.

Ďakujem za odpoveď ... Jo som sa pýtal na tú achitecture ... Prosíme Vás zdieľanie vedomostí ..... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 58 sekundách: [/color] [/size] [quote = nikhilele] Hele, že sa pýta na procesore / architektúry PC ... ani finančné alebo obchodné vec .. [/quote] Vďaka nikhilele

Ahoj Leoren, nemôžem komentovať moc interms z architectture. Ako tam príliš veľký rozdiel medzi 2. Intel je famous jeho x86 architektúry procesora. IBM je známe o ich PC IBM Power Core. ARM je ďalší veľký hráč na embedded Markert pre ARM rodiny. Možno, že u môže študovať architektúru Power PC vs x86 dostať odpoveď na vašu otázku?

Intel procesory po little endian whreas procesory IBM po big endian metódu ukladania dát.

[color = # 999999] Pridané po 1 minút:. [/Color] [/size] [quote = rameshbabu] procesory Intel po little endian whreas procesory IBM po big endian metódu ukladania dát
Čo si myslíte o "endian"? thx

Áno, robia procesory. Sálové počítače v systéme 370 série a ďalšie počítače v i-Series. Neuvidíte je uvedené, ak nie ste oboznámení s MIS a IT literatúry.

ako v skutočnosti, IBM Fishkill závod manufactuer čip pre Sony PS3.

Áno, robia procesory. Sálové počítače v systéme 370 série a ďalšie počítače v i-Series. Neuvidíte je uvedené, ak nie ste oboznámení s MIS a IT literatúry.
a prečo, keď som čítal knihu zhromaždenie, o spoločnosti IBM, ktoré používa architektúru Intel? (Intel procesory) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút:. [/color] [/size] [quote = funnynypd] ako v skutočnosti, IBM Fishkill závod manufactuer čip pre Sony PS3 [/quote], ktoré vyrábajú pre PS3? a ďalších prenosných zariadení? Ako o počítačoch? osobné počítače?

IBM je Fishkill továreň na high-end čip, ako PS3 8-core CPU. IBM predáva svoj PC business.

Vďaka za to .... Môžete mi dať nejaké informácie na architektúre IBM? Ako sa líši od Intelu?

[Quote = leoren_tm] a prečo, keď som čítal knihu zhromaždenie, o spoločnosti IBM, ktoré používa architektúru Intel? (Intel procesory) [/quote] Pretože ste čítal o IBM PC . PC série vždy mal procesor Intel, od Intel 8088 v pôvodnom PC. Ak vás niekto pýtal procesory IBM určený, potom je potrebné sa pozrieť na procesory, ktoré nie sú súčasťou počítača. IBM predáva svoj PC výroby, čo znamená, že sa nevyrába pre maloobchodných zákazníkov. Stále výrobu minimálne dve rady procesorov, ktoré sú buď priamo prenajali alebo predali firmám.

IBM bol / doteraz je dobrý pre dizajnom, ale nešťastná ako Intel zachytil všetky počítače na trhu. IBM je mení svoju obchodnú taktiku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back