Xilinx FPGA, základná otázka o Vstavaná pamäť RAM

M

Mirzaaur

Guest
Vážení priatelia, je potrebné použiť Xilinx zariadenia XC2VP7 , môj zmätok je o vstavanej pamäti: rovnako ako v liste, funkcie týkajúce sa pamäti, popisuje, že: Blok SelectRAM + pamäť blok SelectRAM + pamäť 18 kB True Dual-Port RAM, programovateľný z 16K x 1 bit na 512 x 36 bitov, v rôznych konfiguráciách hĺbky a šírky. Každý port je úplne synchrónny a nezávislé, ktoré ponúkajú tri "pri čítaní a zápis" režimu. Blok SelectRAM + pamäť kaskády realizovať veľké vstavané úložné bloky. Podporované pamäťové konfigurácie pre dual-port a jeden port režimy sú uvedené v tabuľke 2. Tabuľka 2: Dual-Port a Single-Port konfigurácie 16K x 1 bit 4K x 4 bity 1K x 18 bitov 8K x 2 bity 2K x 9 x 36 bitov 512 bitov, prosím niektorý môže byť vodítkom, ako moc BUILT v pamäti RAM je k dispozícii; Aj DONT chcete použiť CLBs K konfigurovať ako pamäťové bloky, musím použiť vstavané v pamäti ako môj limit ale dont vedieť, koľko pamäte RAM je k dispozícii? Každý z GUIDE mi, ako dostať túto informáciu z LIST XC2VP7 , S pozdravom, Mirza

Dobrý deň, som U len 18 kB internej RAM, Zvyšné veci sú len konfiguračné módy. Jej znamená, že dostupná pamäť môže byť z rôznych stránok a slovné veľkosti .. Dúfam, že to vysvetľuje! S pozdravom Arun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back