XC9572 programovací kábel

H

harii74

Guest
Ahoj, mám XC9572 trénera kit s paralelným programovanie JTAG, som schopný úspešne programu zariadenia XC9572 PC84AEM0037-15C. Teraz som si kúpil nový, ako XC9572 PC84 AMM0701 15C typ, ale nemohol som program device.But som schopný vymazať zariadení, bianko šek, a ID čítanie. Keď som sa naprogramovať, PC jednoducho visí. Tento softvér som použil, je dopad. Prosím, pomôžte mi v tomto ohľade. Hariharan.K

Ak ste si ID zariadenia a vykonávať voľnú ruku, potom to znie ako váš JED súbor je poškodený. Ak je vplyv softvér nenájde správny koniec súboru JED, môže utiecť stopy. Tiež je vtip IMPACT softvér, že to musí mať prístup pre zápis do zložky, ktorá obsahuje súbor JED. Ak sa nemôžete zapisovať do tejto zložky, potom budete mať problémy. Vezmite známe dobré JED súbor, skopírujte do miestnej zložky s zápis a dať mu iný ísť. Ak to stále visí, ukončiť IMPACT, vypnite a zapnite doske, reštart IMPACT a urobiť overenie. Možno, že dokončí program, ale nevráti. Ak sa overenie zlyhá, skúste bianco šek, či programovanie vôbec začalo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back