WT je dielektrická Antennes ..?

K

kishorekumar_ms

Guest
Prosím, pomôžte mi vedieť niečo o dielektrické antennaaa .... ny informácie týkajúce sa tejto antény je v poriadku 4 Me ... Kishore ......

Používa sa v pásme milimetrových vĺn aplikácie, vďaka nízkej straty majetku a malé rozmery.

V tejto chvíli sú iba 2 publikované knihy výhradne k analýze dielektrických rezonátora antén (1. z Luk, 2. od Petosa). Najjednoduchší prístup do pochopenie ich prevádzka je študovať dielektrické rezonátory prvý, a potom sa presťahovať do koncepcie ich použitie ako antény. Tiež znalosť teórie dielektrických a elektromagnetické módy veľa pomáha. Tento typ antén je stále niečo nové a vo vývoji, aj keď táto téma je viac než 20 rokov starý. Zaujímalo by ma, kedy bude prvý bezdrôtový produkt, založený na DRA, bude uvedená na trh ... problém, ktorý stále zostáva spokojný čo sa týka technológie DRA ...

Ahoj clpia, som vry hpy s UR cenné informácie .., môžu u zasielať informácie o spojení týchto knihách on-line .... Kishore ...

1. kniha: ----------- Dielektrické Resonator Antény Vydavateľ: Výskumné štúdie Press (01.6.2002) Jazyk: angličtina ISBN-10: 086380263X ISBN-13: 978-0863802638 viazaná kniha: 380 strán druhej knihy: ----------- Elektrická Resonator anténa Príručka ISBN 978-1-59693-206-7 Aldo Petosa 336 strán. Copyright 2007 Artech House trochu drahšie, ale stojí za to mať je, ak ste do Dras. Požívať

Prepáč, nemám je v e-forme. Mám skutočný papier knihy iba!

[Quote = cplia] 1. kniha: ----------- Dielektrické Resonator Antény Vydavateľ: Výskumné štúdie Press (01.6.2002) Jazyk: angličtina ISBN-10: 086380263X ISBN-13: 978-0863802638 viazaná kniha: 380 strán Kniha druhá: ----------- Dielektrické Resonator anténa Príručka ISBN 978-1-59693-206-7 Aldo Petosa 336 strán. Copyright 2007 Artech House trochu drahšie, ale stojí za to mať je, ak ste do Dras. Užite [/quote] je u tejto druhej knihy nahrať prosím - alebo môže u pošlite mi svoj e-mail ------------ id Je ---------- --- sdpt123_maity@yahoo.co.in Prosím, pomôžte mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back