WorkView

W

wpwang

Guest
Ako prekladať sch formulára workview na ECS či skladateľ? Pomôcť! : Cry: Vďaka,

Môžete sa pokúsiť s vývozom Edif formátu workview a inport v Cadence Existuje softvér s názvom elektronický design studio (?) Môže preniesť z alebo do workview s Orcad a mnoho iného formátu. Alebo veľmi zložitá metóda export korenie potom inport v ADS preniesť do kadencie.

Nejakú metódu Translat na ECS? ECS je staré nástroje. Nový názov je súdržnosť.

Tiež som si tohto problému, a ja len prekresľovanie, takže nuda

Tam je spustiteľný program s názvom " edifgrap " od ViewLogic, nájdete ho pod adresár WVOffice. Program sa pop-up " Edif rozhranie " pre import / export Edif netlist / schéma. Ale ja som sa to skúsiť sám. Priania Táto informácia je užitočná pre vás.

Ahoj Jimi: Ako sa dostať edfgrap? Mohli by ste mi ukáž? Vďaka!

Ja používam Workview Office v7.4. Mali by ste nájsť Edifgrap z inštalačného adresára. Jimi

Hi compaq3100: Ďakujem vám návrh. Mohli by ste zdieľať e-tools alebo PM ma? Ešte raz vďaka! Naozaj potrebujem to!

Ak chcete exportovať Edif 200 z ViewDraw: Vyberte "Nástroje" v menu ViewDraw, potom vyberte "Export Edif", mali by ste vidieť pop-up okno, ktoré je "Edifgraf" pre export / import Edif. Vlastne Edif funkcie ViewDraw je podporovaná e-tools. Export a import z ViewDraw skladateľovi je v poriadku, ale nemôžem nájsť hierarchický spôsob, ako preniesť kompletný dizajn naraz. Každý, kto vie, ako na to hierarchicky? Mám demo verziu e-tools, ale môže prenášať symboly only.Why?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back