Watchdog je umožniť, ale niekedy MCU môže prestať fungovať

E

ezra

Guest
Vážení, prosím, pomôž mi za 2 problém je nasledujúci: Keď LPC922 MCU beží, niekedy to MCU prestať pracovať. Mám umožňujú interné watchdog časovač. Zahnednutie je zakázať. RESET je zakázať. Myslím, že keď strážneho psa je povolená, je to možné MCU môže prestať pracovať. Watchdog timer so samostatným oscilátorom na čipe. Overil som môj program je v poriadku. Keď je I / O pinov nemá pripojenie, ktorý z nich je lepší pre režim výstupom je nasledujúci: 1. Obojsmerné 2. Push-Pull 3. Iba vstup (vysoká impedancia) 4. Vďaka otvoreným kolektorom a ide.

Dobrý deň Prečo ste zakázať BOR a POR - ak máte napájanie problém, ktorý vám môže pomôcť tiež skontrolovať oscilátor aj zdroj problémov Všetko najlepšie Bobi

Vďaka Bobi, ja som umožňujú Bor a POR. Ako to skontrolovať oscilátor aj zdroj? Vďaka a pozdravy.

Dobrý deň môžete skontrolovať oscilátora SCOP zobrazenia signálu - alebo pomocou jednoduchého VOM mesuring a 1 / 2 Vcc na oscilátora pin (neodporúča test - to bude len povedať, či sa oscilátor pracuje) BR Bobi

čo je watchdog oneskorení? je zdrojový kód prekročenie časového limitu období medzi watchdog časovač resetuje? moja skúsenosť hovorí, že iba reset watchdog na začiatku upratovania podprogramov. sú nejaké rutiny prerušenia došlo počas resetu watchdog podprogramu? moja skúsenosť hovorí, že watchdog reset rutinné mal Multiplu obnoví ktorá je rovnaká alebo vyššia ako počet povolených interupts. šťastie hugo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back