Vytiahnite reťazec Switch + vibračný motor

L

lbares

Guest
Mám vytiahnuť reťaz spínač (4 SPD) a vibrujúca pager motor, ktorý by som chcel mať vibrácie raz, dvakrát, trikrát, a nikto (vypnuté) .. Ako je to možné? To je ťah reťaze prepínača: http://secure.data-comm.com/DC/Detail.bok?no=123114 Jedná sa o vibračný pager motor: http://www .hobbyengineering.com/H1203.html Aj v súčasnej dobe je zahnutý do hodiniek batériu tam, kde to beží neustále. Ako by som mohol začleniť všetky tieto časti dohromady, aby mi požadovaný výsledok? Pomôcť!

Budete musieť použiť nejakú logiku. Ak ste spokojní s mikrokontroléry, môžete použiť 8-pinový zariadenia, ako PIC12xx alebo PIC10Fx Ak chcete použiť logické obvody, ktoré možno urobiť, taky, ale to bude oveľa zložitejšie. Ak ste ochotní použiť PIC, môžem vám pomôcť s kódom. Medzitým som sa snažiť a uvidíme, či sa niečo jednoduchého možno vykonať pár 555 je. Z obrázku sa zdá, prepínač má iba 3 vodiče. Viete, ako sa to prepína? Je to ako binárny kód?

Skutočne by som ocenil akúkoľvek pomoc, ktoré môžete ponúknuť, pretože nie som moc skúsený s technikou. Ďakujeme, že ste tááák moc.

Budem opakovať otázku: Viete, pripojenie swithc robí? To je tá najdôležitejšia vec. Ďalšie, ktoré sú vám najpohodlnejšie používanie: Diskrétne logika, mikra, alebo CPLD?

Prepínač má tri prípojky, označené L, 1 a 2. Ako sa pripojiť, je mi záhadou. Nie som vydatá nutne k myšlienke využitia tohto typu nastavenia na dosiahnutie požadovaného výsledku, ale ťahový spínač musí byť spúšťacie všetko. Pokiaľ ide o logiku, ja som otvorený akejkoľvek forme pomocou by ste odporučiť, tak dlho, ako môžete pomôcť vysvetliť jeho pragmatiky.

Aha. Pripadá mi, ako prechod bude vyrábať buď binárne kombináciu, alebo to bude len pripojiť spoločné 1, 2 alebo nič. Môžete skontrolovať, že? To je veľmi dôležité, pretože potrebujeme vedieť, či je možné skutočne dosiahnuť to, čo budete potrebovať s vypínačom. Jednoduché meranie s ohmmetrom, alebo dokonca batérie a žiarovky bude v poriadku. Dajte mi vedieť o tom. My poradie by bolo: PIC mikro CPLD logické programovanie PIC bude vyžadovať, takže budete potrebovať prístup k programátor. Je to možné? CPLD tiež potrebuje programovanie a opäť budete potrebovať prístup k programátor logika nepotrebuje programovanie, ale bude to zložitejšie. Prepínač môže byť len chvíľkové switch, taky. Obvod môžu postarať o zvyšok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back