Vstupný odpor v bloku

E

ee484

Guest
Ahoj, všetky ~ by ma zaujímalo, prečo niektoré analógové bloky majú vstup odpory s nimi. Aká je úloha odporov? V analógových I / O knižnice od zlievárne, typicky má tri druhy analógového vankúšiky, ktoré sú 1) iba Pad 2) Pad so vstupným odporom 3) Pad s diódami Ja som premýšľal, prečo je potrebné, ako rôzne druhy podložiek. Pre príklady, prečo "Pad sa dióda" nie je vždy? Myslím, že tieto diódy sú k ESD. Nepotrebujeme ESD vždy? Keď musíme uvažovať o podávaní pad len? Alebo s podložkou so vstupným odporom? Aké sú výhody / nevýhody použitia rôznych typov PAD? Vďaka, Best, B

Pad so vstupným odporom sa používa na ochranu pred ESD. Vytvoriť odpor cestu tak, aby sa nepoškodil brány tranzistora.

Pad spojené s odporom tiež diódy v schéme. Prečo potrebujeme rezistor Ak už máme didoes? Ako sa tento odpor (séria inbetween klávesnice a terminálu) používané na ochranu pred ESD? Vďaka

strany 74-75 od A. Wang "On-Chip ESD ochrana pre integrované obvody"

Všeobecne existujú dva typy podložiek používaných v IC navrhovania. vstupné a výstupné bloky. Všeobecne ide do vstupnej brány MOS a výstup pochádza z kanalizácie alebo zdroje. aby sa zabránilo bránu z ESD, ktoré používame diódu ochranu súčasne s odporom. Ak je vstup alebo výstup nie je ide do brány niekto môže používať podložku withot diódou a rezistorom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back