Vstup pre GSM zodpovedajúcu konštrukciu PA

P

patriot

Guest
Či vstupné a výstupné zodpovedajúce vyrovnanie sú mimo čip, alebo nie? Pre zníženie vstupné PSV, musím umiestniť dve indcutors mimo čip, jeden z radu, druhá je skrat, ale ja myslel, že to stojí príliš veľa miesta v module, Skúšal som aj túto metódu: Použite cievky (zväzok drôtov), v sérii s emmiter pre spätnú väzbu, ktorá môže zvýšiť Zin, ale to nestačí becase malého indukčnosť. Môže mi niekto dať nejaké návrhy týkajúce sa vstupu zodpovedajúcej? Alebo niektoré reklamy PRJ o GSM PA, vďaka vopred!

sa u prevedenie modulu urself, alebo je pripravený, a U potrebu vyrovnať sa khouly

Aj dizajn PA GSM čip okrem výkonového regulátora sám, a balík je v module, má niekto skúsenosti s GSM prevedenie PA?

Tento trend dnes v GSM dizajne PA je integrovať, vstupné a výstupné zodpovedajúce komponenty. Ak chcete integrovať výkon zodpovedajúci komponenty mohli byť problém, snaží nestrácajú nič na účinnosť a výkon. Posledná etapa tlmivka indukčnosť, a tiež v niektorých induktorov časti vstupné / výstupné zápas mohol byť realizovaný pomocou bond-drôty. Existuje mnoho GSM PA je na trhu, ktoré používajú tento prístup. Pamätajte, že mnoho zväzok drôtov na vysielač by mohol poškodiť účinnosť PA. Zaujatosť každej fáze je tiež veľmi dôležitá pre túto PA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back