Vstavané systémy s operačným systémom Windows CE, ktoré sa SoC sú lepšie?

O

odesus

Guest
Vážení Spoločenstva: Mám za to pracovať s Windows CE pre vstavané systémy. Ja som si uvedomil, že je mnoho SoC je na trhu, ktoré sú veľmi atraktívne pre vývoj kompletné a komplexné systémy s mnohými perifériami. Začnem pracovať s WinCE Platform Builder 5.0 a samozrejme s X86 simulátore. Mnoho spoločností sú veľmi reštriktívne, knižnice a ovládače pre prácu s SoC je. S týmto panorámu, ktoré SoC sú lepšie pre vývoj systémov pre WinCE?. Zvážte, budete pravdepodobne musieť rozvíjať svoje vlastné ovládače, k dispozícii prostriedky pre programovanie a náklady na vývoj "ekonomickej applicacions", myslím tým s dotykovým displejom, USB, niektoré pamäte na doske a samozrejme s Windows CE prevádzky a možnosti vytvárať mnoho softvérových aplikácií s ním. Oceňujem vaše pripomienky a námety. Vďaka vopred.

Potom môžete používať MIPS procesorom. Vzhľadom k tomu, že je určený pre použitie u týchto tu. Aj ARM bude dobré. Pozri Windows CE podporuje 4 typy procesorov ARM, tj, x86, MIPS a SH4.

HI! Myslím, že najlepšou možnosťou je použiť ARM procesory .. dobre, že takéto spoločné .. Každopádne si myslím, že to bude veľmi unavený navrhnúť osobné použitie týchto prostriedkov .. Motorola I. MX rodiny, ktoré beží Windows Vista embedded Verili by ste tomu? :) Ale samozrejme Motorola starostí o svoje knižnice a ovládače a má oveľa $$$$$ u produktov, potom v tomto bode: Môžeme myslieť Vstavané systémy s WinCE sú vyhradené iba pre veľké spoločnosti ako je Motorola alebo TI? Povedz mi, čo si myslíte, ide o.

Príjemné počuť u, Áno, Windows CE, je jedným z najlepších OS v reálnom čase pojmy, tiež mnohé funkcie pomocníka / support od spoločnosti Microsoft je tiež availble na nej veľmi dobre ..... :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back