vložiť nový sys.

P

pradyp7

Guest
hi;
Som softvérový inžinier pracujúci na C a C platforiem, já bych sa presunúť svoju kariéru s embedded systémy, já nejsem zaujímavý dizajn hardvéru, tak by som chcel sústrediť len na vývoj softvéru pre embedded systémov;

môže mi niekto navrhnúť, ako začať, a ktorý softvér používať a atď, chcem softvér ako emulátory, simulátory a atď, niekto mi prosím povedzte, odkiaľ sa možno dostať aj tieto;

vopred vďaka;

1) Pre aké úlohy a aplikácie?
2) Aké CPU?
3) Aké je naše desktop OS?

hi;

Som len nováčik;

ako prvý krok, chcem začať s emulátory / simulaors vopred a potom sa v reálnom procesora, v počiatočnom štádiu nechcem komunikovať nič sa sieťami a protokolmi, chcem vytvoriť nejaký jednoduchý typ užívateľských aplikácií;

Ak sa mýlim, prosím, navrhnúť mne správnym spôsobom, a tiež navrhnúť mne prosím, CUP, ktorý je najlepší na štarte;

vďaka;

Je-li jeho jednoducho za váš záujem, potom môžete používať niektoré procesor simulátory ako VDSP (Analog Devices, ktorý príde na 90 dní skúšobnú verziu zadarmo, CCS pre procesory TI, pre ktoré u musieť zaplatiť).Pokiaľ ide o RTOS, možno použiť u VxWorks softvér, ktorý emuluje cieľové zariadenia pre rôzne systémy, ako PowerPC, Sparc apod
S týmito emulátory a simulátory vám môžu veľa naučiť a robiť veľa učenia cvičenie, ako napríklad písanie ovládačov zariadení, kodeky, atď

nazdar,
Ja navrhujem pri stiahnuť zadarmo ovládače zariadení, kódu a pokúsiť sa prístav je na RTOS pomôže učiť sa u OS arcitecture rovnako ako v reálnom čase na tooo problémy, ktoré možno použiť u všetkých simulátorov tooo

Skúste MPLAB, takže môžete získať odborne posúdená s PIC Microcontrollers

Prečítajte si články na úvod AVRFreaks.net.To je všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať s mikroprocesory AVR

Jo, povedal by som, že ísť s .. platforme AVRTýmto spôsobom ste len rockthrow od ARM oblúka (ak to potrebujete).

To je môj plán, použite ATmega, a keď potrebujem, môžem prejsť na AVR paži súlade s trochu povyku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back