Vinculum USB Host Controller

C

cyberwinhk

Guest
Vinculum USB Host Controller FTDI predstavuje novú Vinculum Rodina SOC hostiteľskými zariadeniami USB radič na ESC Tchaj-wan. U vstavaných systémov konferencii v Taipei, Taiwan, technológie budúcnosti zariadenie International Ltd (FTDI), medzinárodne uznávaný poskytovateľ pripojenia USB IC riešení, oznámila uvedenie rodiny Vinculum vstavaných hostiteľskými zariadeniami USB Controller. Vinculum USB Host Controller IC nielen zvládnuť USB Host rozhranie a funkcie pre prenos dát, ale vzhľadom k zabudovanej 8 / 32 bit MCU a Vstavaná pamäť Flash, Vinculum vystihuje USB zariadenie triedy rovnako. Pri prepojení s mass storage zariadenia ako USB flash disky, Vinculum tiež transparentne spracováva súborov FAT štruktúru komunikácia pomocou UART, SPI alebo paralelný FIFO rozhranie pomocou ľahko implementovať sadu príkazov. www.cyberwin.com.cn deo Lee cyberwin Technology Ltd
33_1160201497.jpg

skúmali niečo na vinculum VNC1L IC ... mnoho otázok v mojej mysli ... v prvom rade ... Tento MCU v tejto riadiacej .... ako ho naprogramovať .... chcem povedať, že každý programátor .... a jeden by si žiadny program televízia pre neho .... co musí byť súčtom Buïte v funtions alebo rutiny pre tento ... naozaj som v núdzi čítať image súborov z USB flash disku .... Ak Toto je ľahko možné z tohto IC .. potom jeho jednej am vyzerá na ... plz pomôžte mee nad týmto .. som v naliehavých Neda týchto questionz treba odpovedať ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back