Video na USB prevodník

I

itzikhaim

Guest
Dobrý deň! 1) Akým spôsobom môžem realizovať prevodník Video streaming z analógového na digitálne kameru (USB), formát? 2) Je menič, ktorý majú sadu príkazov pre programovanie v jazyku C #? Díky moc, v pokročilých.

Ahoj prvé musíte IC previesť analógový video signál do digitálnej podoby niektorej potom je treba USB zariadenie, ktoré riadia USB Video Class pre komunikáciu s počítačom USB port. Na záver treba SW v počítači sa vysporiadať s prichádzajúce video dáta na USB. vrátane USB ovládač pre refernce si môžete prezrieť video USB zariadenie triedy http://www.usb.org/developers/devclass_docs/ a skontrolujte, USB návrhu Príklad knihu, ktorú som si, že sa napríklad o video cez USB Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) org

Dobrý deň, na alzomor Môžeš láskavo mi / mi odporučiť IC pre video na digitálne konverziu. Máte už pripravený materiál na miesto tu / v súkromí? Vaša obava je veľmi cenený, IC

Dobrý deň, môžete skontrolovať Philips SAA7112 Ezonics corp Dazzel Multimediálne Nogat CLM4111 Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Dobrý deň, znovu Alzomor! Existuje nejaký prevodník pripravený (prísť s IC a ovládač USB) pre inštaláciu na PC a čo zostáva urobiť, je vytvoriť C # kód na ovládanie zobrazenia? Ešte raz vďaka.

Hi akékoľvek komerčné USB webová kamera sa tak Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back