VCO simulácia

K

khorlipmin

Guest
Navrhol som diferenciál VCO s operačný zosilňovač na vstupe.Ako mám vlastne dostať výstup na oscilovať?Musím žiadne ďalšie okruhy?Budem pozorovať, že v prechodových javov?Ako sa o ďalšie testy, ako je fázový šum a tak?
Na zdravie!

Prosím, pripojte svoj okruh úplne.Váš príspevok nevysvetľuje váš problém úplne.

môžete vidieť oscilácie počas prechodových javov.môžete simulovať fázový šum pomocou pnoise voľba v strašidlo napr.

V niektorých simulátory musíte dať východiskové podmienky, aby sa rozrušiť osscillation, toto môže byť vykonané

1.set počiatočné podmienky na akékoľvek čiapky uzla

2.Pokiaľ simulátor prevýšenia podporu tejto "Rare", môžete si dať prepínač, ktorý je otvorený v čase t = 0, aby bola simulovaná počiatočné podmienky ...

Vysvetliť na aomeen je dobrý.
Myslím, že simulácia tak taky.

nastaviť počiatočný stav je dobrou voľbou pre osc simulatiion.Tiež si môžete nastaviť veľmi malých prechodových simulácie krokov, bude vaša práca oscilátor.U osc dizajn, by ste sa uistite, že zisk z omeškania fázy by malo byť väčší ako 1.
môžete použiť pss v spectreRF simulovať fázy hluk.

Vďaka za explaination.I am using trojitý spätnú väzbu ICO štruktúru.Podarilo sa mi dostať oscilácie včera, keď som inicializovať niektoré spätnej väzby, ale dnes, keď sa snažím dostať späť OSC, ono didnt práce.I tu pripojený pic, vôbec potuchy, čo spätná väzba cestou by som sa mal inicializovať?Snažil som sa tak početné, ale didnt práce, som sa to pochopiť, prosím, pomôžte mi to.na zdravie!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back