v

A

Abdallah TALA

Guest
Dobrý den, já jsem Abdallah

Dúfam, že každý jeden je v poriadku
Chtěl bych se zeptat dôležitú otázku

1) Aký je rozdiel medzi vozovkou a negatívne terminál pre dc napájanie.
2) v invertor pri vstupe je "1", potom sa je "0 "....... tohto výstupu znamená, že neexistuje žiadna elektrina vôbec .......alebo je negatívny dodávok, i keď je slabý.
......................................

V skutočnostiChtěl bych používať digitálne ovládanie hlasitosti, ktoré v vyvolaná dôvod terminálu (ako obvod kreslenie říct) a rád bych, aby mohla spustiť ju na výstupe z IC 555 (časovač), že supplys pozitívne napájanie .... i thoght o pripojenie invertor ...... ale aj keď sa zistilo, že merač
na výstupe je "0" pre invertory dáva ovládanie hlasitosti postive napájania tak môže byť poškodený, čo mám robiť ???????? ?

Prosím, pomôžte mi
ďakujem ti

Existuje mnoho dôvodov.Jedným z nich je bezpečnosť krajiny / Krajina z elektrického vedenia.Je pripojený na zem.V obvode je dirigenti, ktorý všetky tieto úrovne signálu a napájanie sú úrovne stanovené.To sa nazýva okruh zem.

Logiku hladiny sa zaoberáme, sú zvláštne napätie, ktoré môže zdroj alebo výlevka prúdu a nemení úrovni (veľa).

1.Zem v okruhu differnce-Vcc alebo je-Vo Nigative Napätie
2.Ak je použitý v logických obvodů'0 'nebo'1', Pulzná Logika signálu Máte logické'1 'je 5 W
Logické a'0 'je 0 V TTL logiky
3.Keď používa pulzačné logické mať tyč 5 V je logické'1 'a -5 je logické'0'

Ďakujem vám všetkýmale chcel by som sa opýtať môžem použiť spínač NPN tranzistor1) nákupcovi na-jsem moc
2) sa dialo na ic "aktivačný pin"
3) základný na výstupe z IC 555

vďaka

Abdallah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back