všesmerový kruhovo polarizované mikropáskové antény

W

WTDOng

Guest
Ahoj Je možné navrhnúť všesmerový kruhovo polarizované mikropáskové antény pomocou jedného kŕmiť? Som pomocou HFSS a mal som pár nápadov, ale výsledky sú stále zlé. Môžete mi dať nejaké rady? Vďaka

Som tiež pochybnosti o tom, či existuje všesmerové kruhové polarizácia antény, je jedno, v akej formy. Pretože som hodnotenie všetkých antén viem kruhová polarizácia, ako je mikropáskové antény, skrutkovice antény a tak ďalej, všetky z nich sú iba sústredený útok alebo endfire, ale nie všesmerové. Nie som si istý, či je anténny radu je možné vytvárať vzor s všesměrovým kruhová polarizácia, ale myslím, že aj v prípade, že by v nejakom uhle axiálne pomer by mal byť neprijateľný.

Ahoj: Obávam sa, že tam nesmie byť žiadne všesmerové antény pre kruhovú polarizáciou. Normálne, keď anténa je RHCP v jednom smere, bude LHCP v opačnom smere. Od RHCP na LHCP, tam bude miesto bez žiarenia alebo s lineárnou polarizáciou len. V opačnom prípade to môže tranzitu z RHCP na LHCP. Ide.

Iste. Tam sú planárne typy antén pre omindirectional duálny polarizácie. Tu je jeden na nízke frekvencie pre použitie v lietadle. Dalo by sa robiť rovnaký typ antény mikropáskové. Nie som žiadny expert antény, ale myslím, že prekročil slot antény musí rezonančná štruktúra na strane umelé krajiny.

Kruhovo polarizované všesmerové antény sú možné. Jeden typ je Lindenblad. To však nie je presne rovný. Dokážem si predstaviť anténu pomocou rovinné opravy element výrobe kruhovo polarizované energie v trochu zaostrený lúč. Umiestnite náplasť na horozontal lietadlo a nechať ho vyžarovať smerom nahor pozdĺž osi z. Teraz miesto kužeľa s vrcholom v začiatku, aby sa šíri lúča do vodorovnej roviny a máte circilarly polarizovaná všesmerová anténa. Presnejšie je to Omni v rovine xy, ktorá je často to, čo má. Použil som túto techniku u turniketu, miesto opravy. Funguje to. Ďalšie možnosti tiež existujú. Zvážte široké druhy GPS antén tie sú všeobecne pologule v ich pokrytie a RHCP. Quadrifilar špirála je veľmi dobrý typ tu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back