Výmena IC v povrchových doske hore?

V

viks

Guest
Ahoj chcel by som vedieť, či je možné nahradiť mikroprocesora v povrchu dosky hore obvodu. Myslím, že som spálil môj procesor a chcel by som ju nahradiť. Hľadám niečo okolo 100 dolárov priestranstva. Niekto nejaké informácie? Vďaka Viks

[Quote = viks] Ahoj chcel by som vedieť, či je možné nahradiť mikroprocesora v povrchu dosky hore obvodu. Myslím, že som spálil môj procesor a chcel by som ju nahradiť. Hľadám niečo okolo 100 dolárov priestranstva. Niekto nejaké informácie? Vďaka Viks [/quote]

Nie som si istý, či chcem robiť sám, ako nákladný produkt. Bol som trochu hľadal nejaké webové stránky alebo nejakú spoločnosť, ktorá to. Aj tak vďaka

V prípade, že Micro ich nemožno znovu použiť, potom pre QFP alebo TQFP balíček, čo robím, je toto: Vezmite nôž s novou čepeľou a jemne rezané kolíky v blízkosti pckage. Len som dal kotúče na kolíky na asi 45 ° uhol, po strane obalu, a zatlačte pomaly, kým sa pretína 2-3 kolíky v čase, dávajte pozor, aby ste netlačili príliš silno obmedziť stôp pod ním. Zvyčajne som ostrie tak, aby len špička je vystavená, ktorý poskytuje väčšiu ochranu, pretože nôž zvyčajne dotkne balíčka a zastaví skôr, než kotúč vôbec dotkne PCB. Keď sú všetky kolíky rez na všetkých štyroch stranách, som odstrániť špendlíky s spájkovačky (proste k nej pristúpi), čistenie podložky pomocou medeným opletením a nainštalovať nové mikro. Je to dobrý nápad do praxe je na šrot palube, až sa dostanete na kĺb. Ak sa to urobí správne, doska nie je vyhrievaný skoro rovnako ako je tomu u desoldering stanice. Spájkovanie novej časti sa vykonáva jednoducho s jemným hrotom pájkovačky, pod mikroskopom, alebo Lupa. Nemám riešenie pre BGA.

riešenie pre BGA, USA a halogénové lampy projektor ELH120v300w, una de lupa 1,5 ", Zabudovanie en un tubo de alumínia, aplicas de la Luz 5 a 10 cm de diaľkový del Componente por ÚNOSOCH 10 a 30 seg, segun la lupa y la diaľkový, el Levanta Componente rapidamente, apagas para la Luz evitar quemarte, probandov kon placas de Viejas PC ante Claro

Ak si nie ste chytrý pomocou horúceho vzduchu a povrchovú montáž spájkovanie veci, potom by ste mali ísť do špecializovaných techník, aby to pre vás. V rovnakej dobe, sa snaží učiť:) S pozdravom, Ahmad,

Dobrý deň, ak ur nový tejto práce potom sa technik pomoci, a ak u chcú skúsiť niečo nové, môžete vyskúšať u dúchadlo horúceho vzduchu a tepla procesora, akonáhle sa dostane vyhrievaný to vyjde opäť letovanie to len ur zručnosti a záujem skúsiť použiť toku pretože pomáha thnx som

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back