USB port, PLUS PIC Programmer

F

Fragrance

Guest
HI PRIATELIA Tento programátor je USB port KOM cum programátor skoro podporuje všetky populárne Chip. S kompletnou Detail a popis, ako urobiť USB a COM port Na programátor. Použil som USB čip pochádza z mojej starej karty rozhrania USB RAR súbor obsahuje firmware pre PIC16F628 rozhranie softvéru pre navrhovanie schéma PCB. Po Pic Micro sú podporované týmto pekné programátor. 12Cxxx 16Cxx 16Cxxx 16Fxxx 18Fxxx dúfam, že to bude využiť všetky nástroje pre váš pracovný stôl pokladá vôňa [color = red] / súbor odstránený, pozri odkaz v najbližších príspevok [/color]

To je pekný programátor. Vďaka za príspevok. Mohlo by to byť na stiahnutie aj tu. http://www.kitsrus.com/zip/diypack7.zip http://www.kitsrus.com/pdf/k149.pdf / www.kitsrus.com / upuc.html # k149 Nemôžem si pomôcť, aby som zdôraznil, malý výňatok z usb.pdf súčasťou balenia. [Color = red] Všimnite si, že k149avXX.hex súbor firmware je v software a ak vykonávate upgrade z predchádzajúcej verzie, potom sa budete musieť naprogramovať vlastný firmware IC iným programátorom. [Size = 6] sme sa teraz presunula od snažia chrániť firmware kód. Je to spôsobené mnohých problémov !!!!! [/Size] [/color] Je to prvýkrát, keď som počul niekto priznal. Silvio

Vďaka za informáciu, kit vyzerá naozaj dobre. Avšak, po rýchlej kontrole som zistil, že sa to dá zakúpiť za 39 dolárov, kanadský alebo $ 25 amerických v mojom miestnom obchode. Na takéto cene je zmysel môjho názoru vybudovať všetko sami. Len ZIP socket náklady cez $ 10 rokov po čas a peniaze potrebujú získať zložiek a bolestný proces na stavby protoboard. Hovorím, v tomto prípade (ICD je iný: D) umožňuje kúpiť programátor a podpora pre vývojárov. Owen

Každý z má schéma KIT128? To sa zdá byť pekný dizajn. Rád by som redesign rozloženie PCB a používať ho pre ICSP iba. Takže box by bol veľmi malý: 1 vstup pre konektor USB, lietanie vedenie s konektorom RJ45 pre ICSP. Využite nad starým programátor TAIT je, že nie je potreba ďalší zdroj energie! Akékoľvek ďalšie dobrý nápad, alebo riešenie pre mňa?

[Quote = msmax] Každý z nich má schéma KIT128? To sa zdá byť pekný dizajn. Rád by som redesign rozloženie PCB a používať ho pre ICSP iba. Takže box by bol veľmi malý: 1 vstup pre konektor USB, lietanie vedenie s konektorom RJ45 pre ICSP. Využite nad starým programátor TAIT je, že nie je potreba ďalší zdroj energie! Akékoľvek ďalšie dobrý nápad, alebo riešenie pre mňa? [/Quote] Ahoj priateľa Máte chcete stiahnuť súbor je vo formáte PDF v archíve, v ktorom môžete nájsť schému pre túto vôňu programátor ide

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back