TSMC designu kit pre C @ dencia

Bohužiaľ, je crete.cadence.com už podporovaný Cadence: cry:. [Quote = zigbee2005] okguy si môžete zájsť do crete.cadence.com ho stiahnuť [/quote]

prihlásený Sourcelink, nebol schopný nájsť presné miesto, aby sa Downlaod GDPK môže mi niekto pomôcť tu nemá niekto odkaz na stiahnutie sady GPDK z Cadence vďaka za help-ar_m_in

nemôžem stiahnuť?? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] [quote = cetc1525] Myslím, že v kadenciu tam je nástroje, ktoré prekladajú modelu typu [/quote] [size =. 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minúta: [/color] [/size]??

Tsmc0 [1] [1] 0,18 RF2 súbor je ADS lib. , Kde si môžete stiahnuť UMC 0.18um alebo TSMC 0.18um Knižnica pre strašidlo a hspice?

Potrebujem TSMC 0.18 Design Kit pre simuláciu rf obvod. Môže mi niekto pomoct?

Ak chcete skutočnú PDK potom bude pravdepodobne nechápem - ľudia nechcú porušovať dohody o zachovaní mlčanlivosti, atď U modelov je to rovnaké. Ak chcete hrať v škole hovoriť so svojimi učiteľmi. Ak používate to pre TSMC pracovný kontakt a požiada ho od nich.

C @ dencia je nástroj s názvom SPP preložiť Spice súbory Spectre súborov, ale to niekedy nevie preložiť nejaké vyhlásenie. takže jej Vaše skúsenosti, ktoré vám môžu pomôcť k náprave týchto problémov. jeho vysoko odporúčané používať spoľahlivú a overenú súboru skôr než Preložené jeden.

Chcem sa známymi zásobníku vrstiev 0.18 TSMC patrí: hrúbka jednotlivých vrstiev, plech odporových, relatívna permitivita, odpor, vzdialenosť od spodnej vrstvy ... Môže mi niekto pomoct? Vďaka [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodina 53 minút: [/color] [/size] Ahoj PONDERBOY, práve som sa stiahli súbor: tsmc0 [1] 0,18 rf2.rar, ale ja nie " neviem, ako ju používať, môže byť použitý s IC5141? Môžete mi povedať, ako ju používať? Vďaka.

Horný obrázok je stará verzia 0.18um TSMC. Dajte mi vedieť, kde stiahnuť posledná verzia 0.18 TSMC pre reklamy a kadenciu voľne? loverrf

Nechcem pokaziť všetku zábavu tu - ale uvedomiť, že poskytovanie PDKs od TSMC bez ich súhlasu, je nezákonné? V skutočnosti, ak uvediete ju a zistíte, môžete vyrezať z ich FABS. Takže sa nemusíte to urobiť. - Malý výrez z PDK ..... 2.Všetky chránené informácie zverejniť TSMC je udržiavaný vašej spoločnosti v tajnosti po celú dobu a nemôže byť sprístupnené iným, ak sa s výslovným písomným súhlasom TSMC. 3. Vlastnícke údaje budú prerokované len s tými jednotlivcami v rámci spoločnosti na potrebu vedieť základ. 4. Mali by ste sa informovať tie subjekty, ktorým je zverejní TSMC proprietárne informácie, že tieto informácie sú dôverné a že je majetkom TSMC. 5. Mali by ste chrániť a uchovávať všetky dôverné informácie oznámené Vašej spoločnosti TSMC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back