TSMC 0,18 RF designkit pre ADS2005A

S

shilong_xu

Guest
Zdravím všetkých. Nainstaloval som TSMC 0.18um CMOS 2,0 designu kit na reklamy 2005 software, kedykoľvek som použiť jednu z TSMC komponenty pre najjednoduchšie simulácie (napr. S-parametrov RC siete) simulátor dáva mi to známu chybu: " R1 je inštancií triedy na nedefinované model "TSMC_CM018RF_BB_SUBCKT_mpo1" Má niekto oboznámený s týmto problémom? môže niekto pomôcť, prosím? Vďaka tejto

Dobrý deň Môže vám e-mail mi deskit? - Môžem sa pokúsiť opraviť

pozri túto tému: návod na inštaláciu systému ADS návrh Front End kit pre TSMC 0.18um proces CMOS RF z hxxp: / / www.tec.ufl.edu/ ~ dojeda/intersil/report0723/david0723. html

Ak je model problém, môže niekto ponúknuť správny model. Vidím, že obsah súboru *. siete, je to pre Hspice. Takže keď urobím schemetic simulácie, v schemetic, nie sú tam žiadne voľby modelu položku vôbec, to znamená, model nie je úspešne nainštalovaná, niekto mohol tento problém vyriešiť? Vďaka vopred [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hodín a 41 minút: [/color] [/size] som pridal procesného modelu, ale niektoré chyby ocurs, rovnako ako "RN je vyhradený pre sinature hlučnosť pri analýze ... "Prečo? vďaka

Viem len, že "RN" defind v súbore "ResModel_dk.net" je v rozpore s ADS rezervy. ale ja neviem, ako to opraviť. Ste si istí, že je to správne designkit a to je pre verziu 2005 z reklám?

Áno, som si istý, že to je správny PDK, ale ako vyriešiť tento problém?

Musíte pridať "technológia je", ktorá je súčasťou vás TSMC CompoNet panel, nie je tento hlúpy zle, môžete mi e-mail a ponúkne nejaké ďalšie informácie.

Ahoj každý Bady, ja som hľadajúci nové v RFIC a chcel by som vedieť, ako môžeme program nainštalovaný 018TSMC designu kit na ADS, si myslí, že je možné ma kontaktovať travail_fay@yahoo.fr

ste nepoužili podkladu. (Proces ikona), ale ak ju používate, bude vám ďalšie chybe :-( [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 43 min: [/color] [/size] nelegálne subcircuit názov: "rn" je vyhradený pre hluk odpor, ale nemôžem nájsť "RN" subcircuit [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 18 minútach:. [/color] [/size] ResModel.net súbor definovať RN:. definovať RN (n2 n1 body) Ale ja cítim, to nie je odpoveď na otázku [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] Takže, ak niekto pozná riešenie tohto problému, prosím, odpovedať!

skontrolovať, že je verzia 3 pomocou technológie ikonu khouly

Napríklad projekt funguje. Takže to vyzerá ako dobrý dizajn kit! Ďakujem vám! Ty si Boh, môj priateľ:-D

RF tranzistorov šírka je 2,5 um a nemôžem zmeniť. Aký je dôvod, prečo to? Môžem len zmeniť nr. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 18 minútach: [/color] [/size] Má niekto predstavu, ako môžem simulovať gate-source kapacita tranzistora?

typicky v RF modelu CMSO, že model nie je BSIM tranzistor sám, ale transisitor je reprezentovaný 1) BSIM3v3 model 2) substarte siete 3) brána siete 4) zdrojom a odtokom diódy to je volané makro RF prístroja, MOS, aby modelovanie ľudia úsilie je veľmi ťažké, takže model tranzistora alebo konkrétne W, a aby pri pridať viac faktorov m, počet prstov, tiež nezabudnite, že u by sa mala týkať rozloženie ručné technológie vidieť odporúčania RF CMOS zariadenia, usporiadanie, ako keby Ahoj vziať do úvahy je brána dvojité ukončenie alebo singal ukončená, tento efekt veľa v bráne odporu pomocou S parametre U môžete získať vstupné impdenace, imaginárny časť je vstupnou kapacitou MOS, ale určite CGD bude účinná aj khouly

Takže, ja proste len robím parameter S simulácia? Ale to, čo by som mal použiť pre ukončenie? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 17 minútach: [/color] [/size] mám vypočítať Zin od Γin? Γin = S11 + (S12 * S21 * Γl) / (1-S22 * Γl) [size = 2] [color = # 999999] znie 31 minút: [/color] [/size] Bolo by to dobré riešenie, ak sa môže simulovať parazitné kapacitami ako Eldo, môžete spustiť. OP simulácie a všetky údaje sú počítané.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back