Trochu pomoci na projekt Deň techniky s I2C plz

• Thread starter Terminator Electricity
  • Start date
T

Terminator Electricity

Guest
Ahoj, som budova čipové karty zabezpečenie pomocou I2C protokolu som urobil základný kód, ale chcem dodať niektoré špeciálne funkcie, ako je: Systém by volal správca, keby niekto prišiel dôležité 1) plz Môžete mi pomôcť s tým, ako Budem robiť, že? to je urobiť obvod, ktorý pri spustení mikrokontroléru (ATmega16), pošle správu alebo uskutočnenie hovoru sa možno prevously nahratý zvuk správu Možno,,,, alebo možno len zavolať 2) plz Ak máte ďalšie nápady na nové funkcie plz pomôžte mi s tým aj 3) a ak máte nejaké nápady, ako ABOT hardware bude vyzerať: Som zmätený s pomocou kľúča alebo karty, a ak môžem použiť kľúč, ako bude vyzerať .... 10x veľmi za pomoc cuz inžinierstva deň týždeň dopredu, takže plz pomôžte mi rýchlo vďaka Terminator elektriny

Jeden jednoduchý prvok by bolo začleniť hlas čip zo zariadenia ukladanie informácií. Tieto čipy ukladanie digitálnych krátke zvukové správy a sú pomerne ľahko konfigurovať. Radio Shack a mnoho ďalších je predávala. Všetko, čo by mal urobiť, je program, Mega spustiť zvukový čip, keď udrel VIP karty.

Ahoj, 10x za odpoveď ako je to s ISD25120?? Je to jednoduché používanie? Môžete mi povedať niečo o jeho koncepcia? 10x

onyone sa má preukázať kód, ako používať ISD25120 s AVR?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back