transformátor pre LVDS

K

kobik

Guest
Ahoj, ako si vybrať transformátor pre LVDS? všetky transformátora som našiel, sú pre LAN alebo Telecomu. Môžem použiť transformátor pre Ethernet (ja používam CAT5)? thx, kobik:?

Ahoj kobik, prečo chcete zmeniť váš LVDS signály? - Za normálnych okolností nie je galvanického oddelenia! Ak naozaj potrebujete izolácia "štandardné" Ethernet transformátor (i 100Mbit jeden) nemožno použiť. Frekvencie, na LVDS môže byť oveľa vyšší a impedancia nie Mach. Lepšie (ale drahšie), riešením by bolo, aby sa pred galvanickým oddelením LVDS vodiča / prijímača a dodať im DC / DC prevodník. Pozdravia

Aká je priemerná transformátora? Je to priemer preklad diferenciálnej singal (LVDS) na jeden koniec? Kremík

Ahoj kobik, opäť: za normálnych okolností nemusíte používať transformátor on-line LVDS, aj keď je to možné (za určitých okolností). Takže ak nemáte veľký dôvod (spoločný režim problémov, pomocou koaxiálneho kábla-káble) by ste mali používať priame spojenie LVDS. V prípade tak nízkej prenosovej rýchlosti, ako ste písal (pod 100 Mbit / s) Myslím si, že skúsiť to s 100Mbit Ethernet transformátora. Missmatch do ukončenia nebude veľmi kritická. Pre ďalšie informácie sa pozrieť na národnej domovskej stránke, majú mnoho konštrukčné pravidlá pre vedenie LVDS. Zbohom

[Quote = kobik] Ahoj, ako si vybrať transformátor pre LVDS? všetky transformátora som našiel, sú pre LAN alebo Telecomu. Môžem použiť transformátor pre Ethernet (ja používam CAT5)? thx, kobik :?:[/quote] Ahoj Kobik, ak potrebujete rýchle rozhranie obvod pre prevod LVSD vstupného signálu na štandardný CMOS, môžem poskytnúť obvode topológie na základe 3 BJT môžete ľahko overiť na korenie. : Roll: t-linux

[Quote = kobik] Ahoj, ako si vybrať transformátor pre LVDS? všetky transformátora som našiel, sú pre LAN alebo Telecomu. Môžem použiť transformátor pre Ethernet (ja používam CAT5)? thx, kobik :?:[/quote] Neviem, prečo chcete použiť transformátor v ceste signálu LVDS. Ak chcete izolovať z dvoch rôznych lietadla zem alebo dvoch rôznych zariadení? Ak áno, môžete použiť 01:01 RF transformátor s vysokou priepustnosťou. Pls kontrolu odkaz na mini-obvod: www.minicircuits.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back