Transceiver Design Firmy - kto zostáva?

P

Puppet1

Guest
Kto sa nechá robiť Mobilné Vysielače? Viem, NXP, Infineon, Broadcom, Qualcomm, Skyworks (takmer mŕtve!), Kto iný? Vysielače WLAN? Viem, že Atheros, Broadcom, kto iný? Prosím, pomôžte s tým! Hľadáte ďalšie veľké spoločnosti ... Vďaka!

tam sú niektorí PA časti ako anadigics, triquint, AVAGO je malý tzv sitelsemi robiť DECT TRX khouly

Existuje veľa robiť GaAs a MMIC, endwave je skvelá v CMOS Nordic, tiež pracuje a TI khouly

Vyzerá to nie je veľa pracovných príležitostí, firmy odišiel v prevedení vysielač pre bezdrôtové kremíka.

Ja by som si nesúhlasiť s tým. Ak ste ochotní sa pohybovať, potom tam sú práce je k dispozícii. Majte na pamäti, že populácia inžinierov je celkom malá tiež. Dave

kde sú teplu? obyvateľov technikov robiť tento druh práce a záujem o túto prácu? je, že máte na mysli? Takže je tam nedostatok týchto typov inžinierov?

Jo, súhlasím s tým, RF dizajnérov je málo, nie moc Soo khouly

Hot oblasti v USA pre transceivery by (bez osobitného poradí) Silicon Valley San Diego Austin Washington DC Area (obrannej) Je pekné webové stránky na www.indeed.com , kde si môžete nastaviť hľadaní práce a získať pre RSS kanál hľadanie. teraz mám nastavený pre vyhľadávanie Maryland, Virginia, San Diego a San Jose. Ja som hľadal a bezdrôtové RF v popise práce, takže je to dosť široký. Tu je tá práca je, že zodpovedajú týmto kritériám, ktoré majú prísť za posledný týždeň alebo tak. Zrejme je nejaký presah týchto čísel, takže si nemyslím, že to sú všetko samostatné práce. Maryland: 16 Virginia: 11 San Diego: 32 San Jose: 21 Austin: 0. Maryland a Virginia vyzdvihnúť Washington DC oblasť. Austin sa pozerá dosť riedke práve teraz, a ja nemám hľadanie nastavenia pre Phoenix. Čo sa týka počtu k dispozícii ako na úrovni môjho súčasného zamestnávateľa, a moje predchádzajúce, boli sme neustále hľadá zážitky RFIC inžiniermi bez úspechu, takže by som si povedať, že kvalifikovaná populácie je veľmi malá. Nie som v jednej z týchto oblastí, ale tak, aby bol tiež problém. Dave

Prečo si myslíte, že je taká dopyt a existuje dostatočný dopyt / normy pre jeden zostať v zamestnaní v tejto oblasti na chvíľu?

No, na strane dopytu, tam bolo ~ 1 miliardy slúchadlá predal v minulom roku. To je obrovský trh, ktorý bude lákať ďalšie firmy, ako muchy na med. V najbližších niekoľkých rokoch bude prechod z 3G siete do 4g štart, a to je miesto, kde môžete vstúpiť do trhu a zarobiť nejaké peniaze uvoľnenie zavedené encumbents. Každá nová firma, ktorá vstúpi do tohto priestoru bude musieť RFIC projekčného tímu. Niekoľko spoločností uvedených v tomto vlákne sú štartoch. Niektorí sa nepodarí, a niektoré budú úspešné. Pozrite sa na objeme 802,11 sietí. Každý z nich má niekoľko rozhlasových je na to. Rovnaké informácie platí. 802.11b/g/n sú nové vychytávky na predchádzajúce generácie, a musí byť navrhnutá a realizovaná. 802.16e je ďalší novú sieť. Na strane obranného priemyslu, dobrí treba rádia počúvať, čo hovoria zbabelcami. Potrebujú vlastné vysielačky, že zlý človek sa môže počúvať. RF bezdrôtová technológia a stala sa hlboko zakorenená do štruktúry sveta. Kým na to je tento prípad, potom RF Vysielače budú aj naďalej byť navrhnutá a postavená. Všimnite si, ja nehovorím, že budete vždy schopní nájsť prácu robí transceiver dizajn, ale nevidím prácu mizne v dohľadnej dobe. Nesmú byť tam, kde chcete žiť, ale to je iný problém. Dave

Či skutočne podarí 4G je iný príbeh. Neviem, či videa cez mobilné telefóny a WLAN nikdy sňať. Tam boli videotelefóny od 50 a 60 a nikdy vzlietol.

Oh, mám podozrenie, že 4 g telefóny dojazdu. Pravdepodobne nie do roku 2012 alebo tak nejako, ale budú sa tam dostať. Ako vyzerajú a čo robia, je vo hviezdach, hoci. Ak ste si mysleli ľudia telefonovania sa nevenuje pozornosť tomu, čo robia, len počkajte, až sú k dispozícii 2 hovory tak video. :-( Dave

... Skyworks (takmer mŕtva) ... Je to pravda a prečo? Viem, že je nájom a teraz nedávno som mal rozhovor s nimi.

[Quote = RFDave] horúčave v USA Vysielačky by sa (v tomto poradí) Silicon Valley San Diego Austin Washington DC Area (obrannej) Je pekné webové stránky na www.indeed.com , kde si môžete nastaviť hľadanie práce a získať pre RSS kanál hľadanie. teraz mám nastavený pre vyhľadávanie Maryland, Virginia, San Diego a San Jose. Ja som hľadal a bezdrôtové RF v popise práce, takže je to dosť široký. Tu je tá práca je, že zodpovedajú týmto kritériám, ktoré majú prísť za posledný týždeň alebo tak. Zrejme je nejaký presah týchto čísel, takže si nemyslím, že to sú všetko samostatné práce. Maryland: 16 Virginia: 11 San Diego: 32 San Jose: 21 Austin: 0. Maryland a Virginia vyzdvihnúť Washington DC oblasť. Austin sa pozerá dosť riedke práve teraz, a ja nemám hľadanie nastavenia pre Phoenix. Čo sa týka počtu k dispozícii ako na úrovni môjho súčasného zamestnávateľa, a moje predchádzajúce, boli sme neustále hľadá zážitky RFIC inžiniermi bez úspechu, takže by som si povedať, že kvalifikovaná populácie je veľmi malá. Nie som v jednej z týchto oblastí, ale tak, aby bol tiež problém. Dave [/quote] Ahoj, Dave, existujú nejaké práce pre RF Designer PA v uvedených oblastiach? Ďakujem vám!

Pravdepodobne tam sú. Nehľadám teraz, takže som "m naozaj pozor. Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back